Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet benne komoly szándék, vagy csak megrémült?
Nálunk az volt a háttérben, hogy kavart egy másik csajjal, de az azt mondta, hogy semmi nem lesz köztük, amíg én képben vagyok. Úgyhogy ilyen semmit mondó indokkal szakított a pasim.
Nem telt el egy hónap, elkezdett írogatni, hogy hogy vagyok, meg maradt nála egy hajápolóm, amit szeretne visszaadni. Gondoltam, hogy csak találkozni akar. Persze kilyukadt ő is oda, hogy jó lenne újrakezdeni, mert hiányzok neki, még szeret, stb.
Én azt mondtam, hogy akkor tényleg előlről kezdjük, mert bennem ezek után megrendült a bizalom. Találkozgatunk, hódítson meg újra, aztán meglátjuk. Arról szó nem lehet, hogy egyből beugrok az ágyába, mintha mi sem történt volna.
Benne ez alatt a hónap alatt valami nagyon átfordult, akkor jött rá, hogy én kellek neki. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk. Pár hónappal később összeköltöztünk, és következő évben megkérte a kezem.
Komolyan át kellene gondolni:
1. miért nem működött a kapcsolat,
2. hogyan tudna jobban működni,
3. ezt várhatóan meg tudjátok-e valósítani.
A 4 válaszolóval értek egyet, volt egy harmadik fél a képben és kipróbálta magát de nem volt meggyőző. Ilyenkor felértékelődik az amit korábban közepesnek hitt és elkezd nyomulni, amit nem picit tartok szánalmasnak.
40F
WTF, ez aztán a logika.
Drágakenyéééééér.
Utolsó, szerinted csak meg akarna fektetni?
Úgy hallottam nem volt senkije ez alatt a két hét alatt, és ő is ezt mondta mikor rákérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!