Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek lehet benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet benne komoly szándék, vagy csak megrémült?

Figyelt kérdés
Két hete szakított velem az exem, és látszólag kicsit sem viselte meg, boldogon élte életét mind a való êletben mind a közösségi médián. Eközben én csendben próbáltam leplezni hogy odavagyok, nem akartam fajdalmat mutatni. Én nem kerestem, látszólag nem volt ezzel gondja mert ő sem keresett. Tegnap viszont felkeresett valamilyen ügyben, megbeszéltük, de nem zárta le a beszélgetést, folytatta, egyre furább célzásokat tett míg megkérdeztem: figyelj, mit akarsz tőlem? Azt mondta vissza akar kapni és megbánta hogy szakított. (Szakításnál annyit mondott hogy semmi baja velem, egyszerűen neki nem működik.) Minnêl hamarabb várja a válaszom, én viszont attól tartok nincs ebben semmi komoly szándék, csak megrémült a tovabblépésrm láttán. Én szeretem még az exem, de nem lenne jó ha megint pofára ejtene. Szerintetek van ebben bármilyen komoly szándék, megbánhatta? 20/L

2018. ápr. 25. 07:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Lehet benne komoly. Nézd, szerintem találkozz vele és beszélj vele erről. Hogy mi az, ami miatt nem működött. Ha meg tudjátok oldani, akkor működhet.
2018. ápr. 25. 07:06
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
76%
Mèg nèhànyszor megdugna. Igen. Komoly szàndèkkal. Ha kèrdezhetem, mi okból szakítottatok?
2018. ápr. 25. 07:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt így, fél évre rá dobott újra. Most 5 évvel később megint visszakapna..
2018. ápr. 25. 07:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az volt a háttérben, hogy kavart egy másik csajjal, de az azt mondta, hogy semmi nem lesz köztük, amíg én képben vagyok. Úgyhogy ilyen semmit mondó indokkal szakított a pasim.

Nem telt el egy hónap, elkezdett írogatni, hogy hogy vagyok, meg maradt nála egy hajápolóm, amit szeretne visszaadni. Gondoltam, hogy csak találkozni akar. Persze kilyukadt ő is oda, hogy jó lenne újrakezdeni, mert hiányzok neki, még szeret, stb.

Én azt mondtam, hogy akkor tényleg előlről kezdjük, mert bennem ezek után megrendült a bizalom. Találkozgatunk, hódítson meg újra, aztán meglátjuk. Arról szó nem lehet, hogy egyből beugrok az ágyába, mintha mi sem történt volna.

Benne ez alatt a hónap alatt valami nagyon átfordult, akkor jött rá, hogy én kellek neki. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk. Pár hónappal később összeköltöztünk, és következő évben megkérte a kezem.

2018. ápr. 25. 08:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jött a képbe neki egy másik, de azzal vagy nem sikerült, vagy még sem jobb nálad és most kaparja vissza magát. Nekem az idősebbek mindig azt mondták, hogy egy második esélyt mindenki megérdemel....de csak akkor ha komolyan ezt akarod:)
2018. ápr. 25. 08:04
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

Komolyan át kellene gondolni:

1. miért nem működött a kapcsolat,

2. hogyan tudna jobban működni,

3. ezt várhatóan meg tudjátok-e valósítani.

2018. ápr. 25. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

A 4 válaszolóval értek egyet, volt egy harmadik fél a képben és kipróbálta magát de nem volt meggyőző. Ilyenkor felértékelődik az amit korábban közepesnek hitt és elkezd nyomulni, amit nem picit tartok szánalmasnak.

40F

2018. ápr. 25. 12:29
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Azt hiszem ez megêrdemel egy második esélyt, mert egyébként nagyon jól megvoltunk. A szakítás valószínűleg azért következett be, mert neki nem volt sok barátnője előttem, és megijesztette az elköteleződés gondolata. Ennyit mondott: "Semmi bajom veled, kedves lány vagy és szeretlek, de azt hiszem ez nem műkődik közöttünk, valamit hiányolok."
2018. ápr. 25. 15:38
 9/13 Noren1989 ***** válasza:

WTF, ez aztán a logika.

Drágakenyéééééér.

2018. ápr. 25. 15:44
 10/13 A kérdező kommentje:

Utolsó, szerinted csak meg akarna fektetni?

Úgy hallottam nem volt senkije ez alatt a két hét alatt, és ő is ezt mondta mikor rákérdeztem.

2018. ápr. 25. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!