Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek lehet benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet benne komoly szándék, vagy csak megrémült?

Figyelt kérdés
Két hete szakított velem az exem, és látszólag kicsit sem viselte meg, boldogon élte életét mind a való êletben mind a közösségi médián. Eközben én csendben próbáltam leplezni hogy odavagyok, nem akartam fajdalmat mutatni. Én nem kerestem, látszólag nem volt ezzel gondja mert ő sem keresett. Tegnap viszont felkeresett valamilyen ügyben, megbeszéltük, de nem zárta le a beszélgetést, folytatta, egyre furább célzásokat tett míg megkérdeztem: figyelj, mit akarsz tőlem? Azt mondta vissza akar kapni és megbánta hogy szakított. (Szakításnál annyit mondott hogy semmi baja velem, egyszerűen neki nem működik.) Minnêl hamarabb várja a válaszom, én viszont attól tartok nincs ebben semmi komoly szándék, csak megrémült a tovabblépésrm láttán. Én szeretem még az exem, de nem lenne jó ha megint pofára ejtene. Szerintetek van ebben bármilyen komoly szándék, megbánhatta? 20/L

2018. ápr. 25. 07:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kiéhezett a két hét alatt, dugna egy jót. Nem feküdnék le vele egy ideig az tuti.
2018. ápr. 25. 18:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként van benne igazság amit mondassz, úgy csinál mintha minden onnatól folytatódna ahol voltunk, és mintha nem dobott volna. De bárhogy is erőlködik nem fekszem le vele, kiváncsi leszek így is ezt akarja e.
2018. ápr. 25. 18:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Hagyjátok abba a játszmázást és kezdjetek el őszintén beszélni és cselekedni.
2018. ápr. 25. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!