Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik pandémia idején szakítottak egy komoly párkapcsolatból azok hogyan élik meg?
Figyelt kérdés
Most sokkal nehezebb, nem? Nehezebben tud az ember kimozdulni a korlátozások miatt, randizgatni, feltöltődni, nyaralni a barátokkal stb.
Hogyan élitek meg?
2020. dec. 10. 12:44
1/4 anonim válasza:
A húgommal októberben szakított a barátja és semmivel nem volt másabb, mint bármikor. Fogtam őt és pár közös barátunkat és lementünk Horvátországba pár napra feltöltődni. Még jobb is volt, mert turista egy szál se volt, a horvátok meg amúgy is lazábban veszik a dolgot.
2/4 anonim válasza:
Nekem a Covid az 5 éves párkapcsolatomat tette tönkre és szörnyen megviselt. Nem tudtam és nem is tudok beülni a barátnőimmel kávézni. Próbaltuk azt, hogy online kávézunk de az más, nem kaptam meg az ölelést, amivel sokkal könnyebb lett volna
3/4 A kérdező kommentje:
igen, pont erre gondoltam :( sajnálom
2020. dec. 14. 14:05
4/4 anonim válasza:
Egy 3 hónapos kapcsolatomnak lett vége, de akkor sem örülök neki, mivel baráti társaság hiányában nehezen tudok kimozdulni akkor is, mikor nincs korlátozás, most meg még jobb lenne, hogy át lehetne menni a másikhoz kettesben filmet nézni meg hasonlók. Randira hívnak azért, mert egyből visszamentem a Tinderre meg egyéb oldalakra, csak hát most nekem nem nagyon van kedvem hozzá a korlátozások, rossz idő, az elmúlt év eseményei, családi dolgok miatt, úgyhogy valószínűleg tartok most egy kis szünetet, és jövőre folytatom a keresést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!