Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatal nők többségét ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal nők többségét ennyire hidegen hagyja hogy pandémia van jelenleg a világon?

Figyelt kérdés
Miután májusban jöttek a lazítások és újra elkezdhettek az emberek szórakozóhelyekre járni, ugyanúgy folytatódott mindaz, ami korábban volt. Láttam nem egy helyen, hogy fiatal nők külföldi, arab-afroamerikai pasasokkal smárolgatnak orrba-szájba, össze-vissza. És nem 1-2 lányból indulok ki, hanem rengetegen. És vadidegen módon. Undorító! Ennyire sz...nak bele a vírusba? Csak legyen egy külföldi, pénzes pasi és egyből bármit megtehetnek velük??? Budapestre ez különösen igaz, de vidéki megyeszékhelyek szórakozóhelyein sem ritka.
2020. szept. 25. 11:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Azok a fiatal lányok hivatásosok voltak, akiknek nyilván dolgozni kell, mert nem lehet azzal jelentkezni támogatásért, hogy megállt a turizmus
2020. szept. 25. 11:36
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ostobaság hogy fér el egyetlen emberben????
2020. szept. 25. 11:37
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Az említett férfiakat miért nem szidod?
2020. szept. 25. 11:41
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem tudom hol látsz te rengeteg arab, afro amerikai pasast. Aztán nem tudom, hol látsz rengeteg nőt akik velük smárolnak az utcán, étteremben,szórakozóhelyen. Pedig budapesti vagyok.

Aztán meg, ha az az illető itt él, mondjuk diák vagy orvos stb akkor járvány szempontból olyan, mintha bárki mással lenne, magyarral.

Neked nem mindegy amúgy, hogy egy olyan nő aki a pénzre megy, kivel smárol?

2020. szept. 25. 11:43
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem vonatkozik rám a leírásod (magyar férfi párja vagyok 7 éve), de inkább kapnám el a vírust + lennék négerpéniszek által napi 20x rojtosta kefélt prosti/lotyó, minthogy a hozzád hasonlókat akár emberszámba vegyem.
2020. szept. 25. 11:45
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaj már megint kezdődik. Elviszik a külföldiek a hazai nőket... Szerintem keress fel egy pszichológust haver, mert nálad ez valami mániává alakult, minden nap kiirsz egy ilyen kérdést a külföldi férfiakról.
2020. szept. 25. 11:45
 7/18 anonim ***** válasza:
80%

A fiatalok többsége eleve tojik a covid-re. Lehet 11-kor zárnak a szórakozóhelyek, de gyorsan hozzászoktak az emberek hogy korábban kell menni, tele van minden hely ugyanúgy.

Ja és ne legyél frusztrált... olyan nő aki mindenkivel nekiáll smárolni, meg arab, néger pasikra bukik (többnyire a pénze miatt) nekem alapból nem kellene.

2020. szept. 25. 11:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny incel ^^
2020. szept. 25. 11:47
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Honnan jönnek ide tömegesen PÉNZES (!!) négerek amúgy? :D
2020. szept. 25. 11:49
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a néger honnan tudod, hogy nem itt él évet óta, és akivel smárol talán évek óta a barátnője?? Minek figyelsz amúgy másokat? Járványügyes vagy?
2020. szept. 25. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!