Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal nők többségét ennyire hidegen hagyja hogy pandémia van jelenleg a világon?
Nem csak őket.
Csak persze senki nem tette szét neked a lábát, ezért most jó őket szidni, igaz?
A valóság az, hogy a fiatalok kb. 95 százaléka tojik rá magasról. Részben mert a felelősségtudatuk még a nulla közelében van, részben meg mert elintézik annyival, hogy "rám ez úgysem veszélyes".
A középkorúak kb. 90%-a szintén tojik a járványra. Mert "neki senki ne mondja meg, hogy mit csináljon", meg ugye "nincs is vírus, csak Soros ijeszteget minket".
Az időseknek a döntő többsége hasonlóképp tesz az egészre. Mert ő nem fogja a 60 éve fix napirendjét felrúgni valami vírus miatt, amit úgyis csak a migráncsok terjesztenek.
És téged egyáltalán nem érdekel a pandémia?
Budapesti szórakozóhelyeken tobzódsz, aztán elmész a megyeszékhelyek szórakozóhelyeire, hogy szétszórd a vírust, amit a fővárosban összeszedtél?
Azok a férfiak vagy itt élnek Magyarországon x ideje, tehát nem nagyobb eséllyel fertőzöttek mint bármelyik magyar férfi.... vagy pedig most jöttek és 2 hetet karanténban töltöttek, tehát nem nagy eséllyel fertőzöttek (hacsak nem kapták el azóta valakitől Magyarországon).
Nem igazán értem a problémádat, vagy hogy mi köze egymáshoz a vírusnak meg a külföldieknek.
1. A prostituált ritkán smárol.
2. A kérdezőnél a hangsúly szerintem az egzotikus pasikon van, nem az állampolgárságukon, nyelvtudásukon vagy anyagi státuszukon.
3. Aki szerint nincs igaza a kérdezőnek abban, hogy rengeteg ilyen van, azt bármelyik nap este (péntek, szombat preferált) szívesen meginvitálom egy belvárosi sétára és ha nem tudok mondjuk este 9-től reggel 4-ig legalább 20 olyan szitut mutatni, ahol néger, arab vagy egyéb egzotikus pasi fehér csajjal (aki nem prosti vagy nem látszik rajta) van együtt, sok esetben akár úgy, hogy lerí az egészről, hogy akkor jöttek össze, akkor fizetek neki egy rekesz sört. Máskülönben viszont ő nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!