Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek sok nő kivágta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok nő kivágta a pasiját amiatt hogy a pandémiás világgazdasági válság miatt csökkent a pasi fizetése?

Figyelt kérdés
A kisasszony pedig elégedetlen.
2020. júl. 30. 15:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Akinek volt tartalékban egy jobb az biztos. A többség még kivár.
2020. júl. 30. 15:57
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Nem, ha valaki szereti a párját, akkor ezért nem dobja; ha nem, akkor nem a pénz az ok.
2020. júl. 30. 16:00
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Nem ezért lesz a dolog, hanem más okból - aminek előidézője a szegénység lesz, tehát valamilyen szinten igen, csak nem úgy ahogy te gondolod. Szóval nem úgy, hogy "Dezső, mi az, hogy már csak 150 nettód van az eddigi 300 helyett? GTFO!"

Hanem. Elszegényednek, mindenen vitatkozni kezdenek, olyan dolgokon, mint nyaralás hiánya, gazdaságos ételek fogyasztásának kényszere, olcsó vagy semmilyen autó jelenléte. Aztán valami ebből következő ok miatt lesz.

2020. júl. 30. 16:07
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Én csak egy párról tudok a tág ismerősi körömben akik a járvány hatásai miatt szakítottak, de ott is a lezárt országhatár miatt nem tudtak hónapokig találkozni (friss kapcsolatban) és ez volt a gond.

Ilyenről nem hallottam amit a kérdező ír.

2020. júl. 30. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon sok kapcsolatnál most fog kiderülni ki hol áll a valóságban.
2020. júl. 30. 16:17
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

Aki normális és van annyi fizetése is, az nem hónapról hónapra él. Mittomén, keresel 500 ezret, abból félreteszel legalább 200 ezret, vagyont építesz belőle.

Vagy nem tudom az mond-e nektek valamit, hogy 6 havi vésztartalék, ami csak és kizárólag munkanélküliség, vagy betegség vagy hasonlóra van félretéve (ide értve gondolom a fizetés csökkenést is).

2020. júl. 30. 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:

6.

A lakosság nagyrésze nem rendelkezik 500 ezres bevétellel.

2020. júl. 30. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:
A 6 havi vésztartalék, ahogy kinéz a helyzet hamar elfog menni. És még most sétálunk bele a keményebb részbe a vírussal kapcsolatban. Pont tegnap hallottam, hogy az utcán lévő kisboltosok szinte mindegyike mondja, hogy a második hullámot már nem bírják ki.
2020. júl. 30. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:

7. Én vidéki nagyvárosban 250 ezret keresek és még így késő huszonévesen, egyedül albérleti szobát bérelve elrakok 100-at (az albi rezsivel együtt csak 50 ezer). A lakótársam hasonlóan keres a vendéglátásban jó sok munkával és ő elszórja az egészet.

A kiszamolo.hu-t gondolom te is ismered, most nem akarok belemenni bekezdéseken át jobban a spórolással kapcsolatos dolgokba.

8. De akkor volt 6 hónap reagálni az embernek. Nem 6 hónapra megfagysz és nem csinálsz semmit, hanem közben is keresed a megoldást. Más szakmában helyezkedsz el, mindenképp elmész dolgozni valamit, még ha nem is olyan jó vagy kevesebbet fizet, stb.

2020. júl. 30. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Az ismeretségi körömben egy párról sem tudok, akik szakítottak volna most a Covid alatt.

De egy párt ismerek, akik most jöttek össze, illetve egy másikat, akik most házasodtak össze. :))

Párom nem keres kevesebbet, ahogy én sem. Nekünk megmondták, hogy ugyanúgy be kell járni, akkor is ha hullákon kell átkelni az utcán, nincs home office. :D Tehát igazából nagyon kis mértékben változott csak az életünk a covid miatt.

2020. júl. 31. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!