Most akkor aki a krónikus betegségeit nem tudja kezeltetni megfelelően a "pandémia miatt"( rák, szív, vese, tüdő diabétesz stb.), hisz nemhogy egy sztk-ba bejutni de még a háziorvoshoz is nehéz. Ők is covid áldozatoknak számítanak?
Tudja kezelni.
Orvosi vizsgálat is van.
Laborvizsgálat is van.
A háziorvos elektronikusan felírja a gyógyszereket, személyivel és TB-kátyával kiválthatod a gyógyszertárban.
A háziorvos megírja a szakorvosi beutalóidat.
A változás az, hogy telefonon időpontot kell kérned.
A sürgősségi ellátás is zavartalanul működik.
Honnan tájékozódsz Kérdező, csak mert látom, a tények nem zavarnak. A kórházakban megfeszített munka folyik, már a katonaság is besegít a munkájukba - a katonai kórházparancsnokokon kívül is rengeteg hivatásos teljesít szolgálatot kórházakban-. Messze nem rózsás a helyzet, de hidd el, szép eredmény, hogy a napi halálozási szám nem 1000 fölött van, hanem 200 alatt. A kórházak pedig - tudom nem örülsz neki-, de győzik a terhelést, és ellátják a rászorulókat. A háziorvosok - főleg telefonon- és a szakrendelők is rendben működnek, ellátják a betegeket.
Rühellem azokat az embereket, akik alig várják, hogy a kórházi folyosókon haljanak meg minél többen, bedőljön az egész egészségügy, csak azért, hogy közelebb kerüljenek a hőn áhított kormányváltáshoz. Az ilyen lényekben háttérbe szorultak a pzitív emberi érzések.
"Rühellem azokat az embereket, akik alig várják, hogy a kórházi folyosókon haljanak meg minél többen, bedőljön az egész egészségügy, csak azért, hogy közelebb kerüljenek a hőn áhított kormányváltáshoz. Az ilyen lényekben háttérbe szorultak a pzitív emberi érzések."
Az ilyeneket én is rühellem, viszont ettől eltekintve bele lehet halni bármilyen kezeletlen krónikus betegségbe, és ahol az egész osztály karanténban van, a portás fog meghólyagtükrözni, vagy vastagbélrákműtét?
Telefonon én is megvizsgállak és időpontot is adok az időpontkérő emberhez aki ad majd egy időpontot egyszer...
"a tények nem zavarnak"
A tények szerint a ksh adatai alapján 40%-al több volt az elhalálozás mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!