Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor aki a krónikus...

Most akkor aki a krónikus betegségeit nem tudja kezeltetni megfelelően a "pandémia miatt"( rák, szív, vese, tüdő diabétesz stb.), hisz nemhogy egy sztk-ba bejutni de még a háziorvoshoz is nehéz. Ők is covid áldozatoknak számítanak?

Figyelt kérdés
Vagy ezek a beteg emberek nem számítanak mert most hű vírus van, és a szokásos gyógykezelésüket nem kapják meg

2020. dec. 10. 01:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos az én anyám már másodszorra került most ősszel kórházba. Annyi volt a különbség a korábbi évekhez képest, hogy az ügyeletes orvos később tudott kijönni 2 órával és magánmentővel kellett első alkalommal bevitetni, mert sokára ért volna ki az állami. Másodszorra viszont előbb kint volt a mentő, mint én odaértem volna a hírre, hogy a testvérem kihívta őket hozzá.

Vannak félreértések, sok a katyvasz, ez tény. Én is azt hittem, hogy csak telefonon tudok időpontot kérni a háziorvoshoz és mivel nem tudtam őket felhívni, heteken át hittem, hogy nem is tudok bejutni a rendelésre. Aztán kiderült, hogy csak oda kellett mennem, megvárni amíg kijött a beteg a rendelőből és 10 perccel később már engem vizsgált a doki. A beutalóra most éppen úgy 5 hétre kaptam időpontot ahová küldött tovább, mint 1 éve.

2020. dec. 10. 09:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát kérdező ez nem jött be. Hiába írja hvg, meg a 24.hu az ellenkezőjét az ellátás most is zavartalan. Én is voltan SZTK-ban teljesen korrektek voltak..
2020. dec. 11. 06:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Felemelő, hogy van 5-6 szerencsés ember...
2020. dec. 14. 11:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha csak 444-et olvasol, egy idő után hihetelenné válik, hogy Magyarországon egyáltalán léteznek még működő kórházak, és ellátják a betegeket. Ha nem is gyakran, de néha ovass egy origót is, de legjobb, ha nyitott szemmel jársz az utcán, és felismered, nem csak a jobboldali, hanem a baloldali demagóg szólamokat is. Itt gy 2017 szeptemberi idézet az Origóról, ilyet biztos nem olvastál, meg fogsz lepődni:

" A vidéki egészségfejlesztési programra eddig 500 milliárd forintot fordítottak, ebből egyebek mellett 77 kórházat újítottak fel részben vagy egészében, 54 rendelőintézet és 97 mentőállomás újult meg, utóbbiból pedig 30 új is épült a mihamarabbi ellátás érdekében."

És az elmúlt 3 évben tovább folytatódott az egészségügy fejlesztése, ha hiszed, ha nem.

2020. dec. 14. 21:18
 15/18 mindentudó99 ***** válasza:
Inkâbb az a gond sokan hiszik nincs ellátás ezért el se mennek orvoshoz
2020. dec. 14. 21:35
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de a lipidológiára szeptemberre adtak időpontot, a diabetológus májusra...
2020. dec. 20. 22:42
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Az ortopédiára is hónapokkal későbbre adnak időpontot. Ahogy volt ez 15 éve és 8 éve is.
2020. dec. 20. 22:47
 18/18 anonim ***** válasza:
#6, #7, rákerestem a halálozásra, ez volt az első találat: szabadpecs.hu.: "....... amíg októberben egész hónapban halt meg nagyjából ezer fővel több mint az azt megelőző öt év azonos időszakában, addig novemberben már hetente halt meg nagyjából ezer fővel több ember. És mint írtuk, a decemberi adatok a COVID-számok alapján még szintén hasonlóan elkeserítők lehetnek. Az, hogy a COVID-nak ehhez köze van, az egészen bizonyos....... " Ezen is gondolkozz el!
2020. dec. 21. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!