Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi ideig gyászoltad az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig gyászoltad az első (komoly) kapcsolatodat?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az információtól nekem nem lesz könnyebb, csak érdekel.

Nekem 7,5 évig tartott, 7 hónapja lett vége, de még mindig hiányzik mindamellett, hogy már kicsit jobban vagyok és élem "vidáman" az életem.

Nem akarom siettetni, de nem értem, miért hiányzik, amikor a végén már csak újabb és újabb bántásokat kaptam érzelmileg.

Miért hiányzik egy ilyen ember?... El sem tudom képzelni, hogy valaha még mással legyek.

Tényleg csak egy új szerelem fogja ezt az érzést elmúlasztani és kiverni őt a fejemből?

2021. jún. 10. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kb 1 évig, most érzem úgy hogy készenállok a kövire.

20F

2021. jún. 10. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
12 évig tartott az első nagy szerelem, nem a vége után volt nehéz időszak, mert mire ki mertem belőle lépni, már évek óta gyötrődtem, hogy menni akarok, de féltem. Így amikor végre lépni mertem, már inkább vágytam az egyedüllétre, nem kínlódtam a hiányától.
2021. jún. 10. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Kutyaharapást szőrével.

MInden szakítás fájdalmas, ha valódi érzelmek voltak, különösen, ha esetleg nem én voltam a szakítást kezdeményező fél. Akár évekig is fájhat, ott mocoroghat az ember agyában, lelkében.

Az én tapasztalatom, hogy minél hamarabb igyekeztem új kapcsolatot kialakítani (még ha esetleg tudtam is, hogy nem ez lesz az igazi, de lehet még annyira komoly kapcsolat sem lesz), annál könnyebb. Elfelejteni nem fogod egy darabig akkor sem, de lefoglal, kevésbé lesz "időd" a múlton keseregni (nem pejoratívan értem).

2021. jún. 10. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Szintén 7 és fél év után lett vége, de nálunk közös döntés volt. Olyan 2 év volt mire túltettem magam rajta. De mint ember, még mindig hiányzik.
2021. jún. 10. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Fél évvel később kezdtem beszélgetni a párommal.

De a vége (utolsó ca. 9 hónap) már nem volt igazán jó, csak vergődtünk.

2021. jún. 10. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
2 évig, ezalatt senkivel semmit se akartam. Aztán megismertem valakit, talán az első 3 hónapban volt felé érzelem de inkább fellángolas lehetett, mert szerelem nem volt a részemről, lehet az első miatt, nem tudom :)
2021. jún. 11. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!