Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az első kapcsolatok lényegében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első kapcsolatok lényegében mindig halálra vannak ítélve?

Figyelt kérdés
21 évesen jött össze nekem az első kapcsoaltom.Azóta eltelt pár év. Előtte csak 2x szexeltem egész életemben. Most úgy érzem gyakran hogy kimaradtam sokmindenből. Nem ismertem meg elég lányt szeretnék másokkal is lefeküdni. Úgy érzem szakítanom kéne mert nem akarok olyan jövőt a párommal ahol mindig más lányokra vágyom. Félek megtenni. Félek a fájdalomtól is és attól is hogy én milyen fájdalmat fogok okozni valakinek akit még amúgy szeretek, de már másképp mint régen. Pedig ez lenne a helyes döntés azt hiszem

2021. márc. 13. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Akkor vannak halálra ítélve ha az egyik fél így gondolkodik. Többnyire ez is a szakítás oka. Vagy félrelépés miatt, ami kvázi ugyanaz.
2021. márc. 13. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Nekem van egy ismerosom, aki 16 eves kora ota egyutt van a párjával. 2 fiuk van es ossze is házasodtak.

Az en elso szerelmem nem tartott fel evig, viszont ha a srac nem akart volna végigmenni az osszes csajon a koliban, akkor siman tarthatott volna eletunk vegeig. Ezen kivul mindenben tökéletesek voltunk, csak neki kellett volna a szabadsag is.

Szinten ismeros 5 éve van az elso szerelmével.

Persze gyakoribb a szakítás, de letezik ilyen is.

2021. márc. 13. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül
2021. márc. 13. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát az a helyzet, hogy valószínűleg meg fogod bánni, és miután kiélted magad, rájössz, hogy senkivel nem olyan mint vele. Vissza akarod majd kapni, de nem fogas vissza és rájössz hogy mellette kellett volna maradnod.

Viszont.

Mivel most nem ezt érzed, szerintem ne ez alapján dönts, mert akkor nem jössz rá erre, hanem marad az életed végéig tartó vágyakozás.

Vannak dolgok, amikben hibáznunk kell, hogy megtanuljuk a leckét.

2021. márc. 28. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!