Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kell és hogy zajlik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell és hogy zajlik egy szakítás? Az első kapcsolatomtól nagyon úgy néz ki hogy meg kell válnom.

Figyelt kérdés
18-19 évesek vagyunk én lány ő fiú.Tudom hogy mit fogok neki mondani de hogy hol meg mi lesz azután fogalmam sincs.Egyikünknek sincs jogsija tömegközlekedéssel 2 órára vagyunk egymástól.Arra gondoltam hogy kihívnám a házuk mellett lévő parkba (ami sztem iszonyat feltűnő szóval légyszi mondjátok hogy jó e😅)kivinne oda a tesóm és elmenne addig a dolgára.Aztán mikor ott vagyunk elmondanám neki hogy miért szeretném abba hagyni.Aztán ő haza tudna menni én meg elsétálnék oda ahol a tesómnak dolga van.De utánna???Utánna keresni fogjuk egymást hogy vigyük el egymás cuccait?Vagy ez hogy működik?Szeretném minnél nagyobb tisztelettel és leginkább fájdalommentesen az elválást úgyhogy ha valakinek van ötlete hogy menjen le légyszi írja meg😅
2020. máj. 2. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó ez így. Majd a holmik miatt kb 2 hét múlva keresd azt ennyi.
2020. máj. 2. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz szakítani?
2020. máj. 2. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó. Mondd el neki amit szeretnél aztán majd megbeszélitek a többit hogy mikor viszitek el egymás cuccait stb.
2020. máj. 2. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem korrekt vagy, ez így jó lesz.

A holmikat elég akkor elhozni egymástól, ha már kicsit lecsengett ez a dolog.

2020. máj. 2. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!