Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg nem szeret vagy csak meg ijedt a komoly kapcsolattól?
Van egy fiú akit nagyon szeretek sőt igazán csak belé voltam igazán szerelmes.
Először 10 hónapig voltunk együtt minden rendben volt közöttünk.Csak minden előjel nélkül szakított velem hogy már nem szeret és hogy végleges.Fel ajánlotta hogy maradjunk barátok. Minden nap beszéltük Csak akkor mutatta ki hogy barátságot akar velem amikor egyedül volt még arról is beszélt nekem hogy hogy alakul a kapcsolata azzal a lánnyal akivel beszélt.Engem hívott fel hogy le mondták a randiját.
Kezdtem rajta túl lépni és már nem beszéltem vele annyit csak ha néha néha magától rám irt akkor se többet egy óránál.4 hónapja szakítottunk.
Egyik nap csak úgy rám irt a semmiből hogy meg bánta és szeret nem lehetne újra kezdeni. Akkor nekem már alakult egy másik fiúval de vele nem volt olyan hogy együtt is maradjunk még egy hónapig próbálkoztunk utána hagytuk egymást és ekkor írtam vissza az exemnek hogy akkor próbáljuk meg .
Az elején minden jó volt megint rengeteget beszéltünk telefonon és nagyon sokat találkoztunk de aztán a telefon beszélgetések egyre kevesebbek lettek de ezen nem kezdtem el aggódni mert rengeteget dolgozott és közben készült is a vizsgáján a de minden nap fel hívott mikor ment haza a munkábó ezért nem aggódtam
De egy hete 3 hónap után megint szakított velem ugyan ezzel az indokkal hogy már nem szeret meg jelenleg nincs ideje egy kapcsolatra de megint fel ajánlotta hogy beszéljünk meg maradjunk jóba.Én bele mentem mert meg mindig fontos nekem .2 hete szakítottunk de azóta is minden nap beszélünk persze semmi érzelmekről.Ha rá írok szinte azonal vissza ír. Szabad idejében amikor nem dolgozik vagy tanul akkor szinte mindig beszélgetünk. Ha találkozunk akkor meg ölel és rendesen el tudunk beszélgetni és mostmár nem kerül direkt mint a legutóbbi alkalommal.
Szerintetek miért csinálja ezt ? Vagy hogy érezhet valójában irántam ? Valójában nem szeret vagy csak meg ijedt az elkötelezetségtől ?
Csúnya vagy? Nincs hol laknod? El kell tartanod a gyermeked? Vagy mi az oka, hogy ennyire kaparsz ezért a srácért?
Miért nem tiltod le, és hagyod, hogy az anyját hívogassa?
3.-nak.
Ja, csak így nem lesz másik, te meg majd 30 évesen is sírhatsz utána, a 12 macskáddal, mikor ő elveszi a 22 éves bikinimodell csaját.
JÓ REGGELT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!