Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi, aki szeret, és mindent megtenne értem, de nem szeretnék komoly kapcsolatot, viszont nagyon fájna, ha más nővel látnám, vagy ha eltűnne az életemből, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 22:44
1/12 A kérdező kommentje:
U.I.: Miután megmondtam neki, hogy nem vagyok belé szerelmes, már nem keres annyira (nem is csodálkozom), és ez is rosszul esik...
2017. aug. 26. 22:47
2/12 anonim válasza:
Ilyen helyzetben, én egyáltalán nem is állnák veled szóba.
Nem harag végett, hanem, minek hosszú ideig szenvedni? Viszonzatlanul szerelmes az ember és úgy találkozgatnak, hosszúra nyúlik a szenvedés.
3/12 anonim válasza:
Ne legyél ilyen önző és ne akard megtartani, hanem hagyd, hogy olyat találjon, akinek tényleg kell.
4/12 anonim válasza:
Ne legyel onzo, ha nem tudod viszonozni az erzeseit, akkor engedd el. Ilyet nem csinalhatsz egy masik emberrel.
5/12 anonim válasza:
Tehát, ha jól értelmezem az a problémád, hogy nem tudod őt pusztán a saját lelki örömöd és közérzeted miatt érzelmileg kedvedre szadizni és kihasználni? Érdekes hozzáállás.
6/12 anonim válasza:
Szar ügy. Hiányzik a kis hódoló mi? Persze semmit ne reméljen, de azért figyeljen rad, udvaroljon, hordozzon a tenyerén, aztán majd elsőként tudhatja meg a hírt, hogy vége annak az időszaknak, hogy nem kell pasi, mert találkoztál valakivel (aki persze nem ő), és most olyan boldog vagy, így ő már lekophat, köszönöd, hogy rád áldozott egy csomó időt az életéből.
7/12 anonim válasza:
Ő komoly kapcsolatot szeretne veled, te viszont nem. Ezek után mit várnál tőle, mondjon le párkapcsolatról, gyerekről, családról mert te ezt szeretnéd? Egyet tehetsz: hagyd, hogy továbblépjen.
8/12 anonim válasza:
Fáj, hogy nem tudod papucsként kezelni? Nem irányíthatod mint a marionett babát? Önző vagy neked minden neki semmi? Akkor inkább menjen a srác..mit vársz mikor ki offoltad szerencsétlent??
9/12 anonim válasza:
Ja szóval lepattintottad a srácot, barátzónába raktad, majd elvárod, hogy továbbra is a lelki szemetesládád legyen, miközben ő nem kap meg téged. Örülj, hogy nem köp le téged a srác.
10/12 anonim válasza:
Ne hari, de ő komolyan akarta, te nem, akkor mit vársz? Majd lohol utánad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!