Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 45 éves a párom.Nem dolgozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 éves a párom.Nem dolgozik csak hébe hóba.2-3 havonta 1-2 hetet.2 éve vagyunk együtt.Szeretnék vele összeköltözni de így esélytelen.Évek óta egy 3-4 milliós örökségre vár.Tart a per jelenleg is egy másik örökössel.Van remény?

Figyelt kérdés
Van remény,hogy mi egy család legyünk??Mindig azt mondja,majd lesz ez másképpen is.Én albérletben vagyok,nem szeretném,hogy ide költözzön,kus lakás +a kamasz gyerekem.A párom egész nap facebookozik,idézeteket rak ki,lájkolgat csajoknak stb.A sok csaj meg olvadozik az idézetektől.Rengeteg barátja van,ők nagyon jó fejnek tekintik,szeretik.De ezt az oldalát nem ismerik.A párom szerint ilyen pasit nem találok még egyet,aki így szeret.Anyukával él meg a nyugdíjából.Kezdem feladni!Nem érdemes változást remélni,jól érzem ugye??40 vagyok,más is elgondolkodna a szakításon?Ki mit tenne??
2021. szept. 21. 00:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%

En ugyanilyet ismerek csak gazdag. De szinte ugyanez az egész.

40 feletti, neten melozik csak, ő is facetroger meg likolgatos, gyerekkel nem lehet vele összeköltözni, (nekem albim van),mert felkavarná a gyereket ha mégse jo az együttélés), vegyek házat egyedül(ő meg erre vár), semmiben nem támogat segit, heti pár alkalmas kettesben toltott napok, anyuhoz jár át enni, neki is a párja ki kell h szolgalja ha házasságrol lenne szo.(nem tudom bírnám e mert irto rigolyás)

Es mindez mellett én is csak azt veszem észre hogy csak toporgunk egyhelyben, nem haladunk sehova, es ugy, hogy pénz van viszont "dögivel"

Mig ellenben korabban volt egy olyan baratom, akinek semmilye nincs, együtt inteztünk lakást melot az életünket, pár honap alatt is bőven előrebb voltunk(kezdetektol egyutt is éltunk eleinte a szüleinel, majd külön), a gazdag sráccal meg csak a toporgás megy.

Nem a pénzen múlik hogy tart e egy kapcsolat valamerre..

Es szakitás után meg vár a tarskerin a sok szatír. Az ember lánya inkább meggondolja.

2021. szept. 21. 06:54
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

*ő mondja hba gyerek érdekében sajat ingatlanom legyen es ott probaljuk ki az egyutt élést.

Jo, csak ahhoz kéne még 20 30 milla..

2021. szept. 21. 07:01
 13/21 anonim ***** válasza:
37%
Ami nem ad persze de toredéknyit sem. Semmit. Mig az exemmel vállvetve csinaltuk egyutt az életet.
2021. szept. 21. 07:02
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
Ez ugye kamu?
2021. szept. 21. 07:42
 15/21 anonim ***** válasza:
36%
Szerinyem is kamu, a "hülyenős kérdések" elég gyakoriak lettek mostanában amiket unatkozó incelek gyártanak, mint pár napja is : "ver a barátom, de egyébként rendes ember és nagyon szeret, tervezzük a házasságot, közös babát" és tsai, ilyen hülye nők nem léteznek komolyan...
2021. szept. 21. 07:53
 16/21 anonim ***** válasza:
65%

1. A párod az aki veled él.

2. 3 millió elég egyjobb nyaralásra. Egy swift 5 millió. Egy szakadt lakás 30. Egy új épításű 60.

2021. szept. 21. 08:49
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

Miért lenne kamukérdés?

Nem mindenkinek a pénz a fontos, idővel sajnos az lesz, de van, akinek fontosabb, hogy szeressék, és élvezze, hogy igazi nő lehet.

A felszínes majmok meg hamar elválnak, aztán találnak márisi EQ0 versenyzőt.

07:53, ez úgy írod, mintha kizárt lenne, hogy létezzen bolond nő.

Ha kiír valaki ilyet, az csak troll lehet....

Az igazi defektes Te vagy!

A kérdező meg nagyon is normális amúgy.

2021. szept. 21. 08:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
#17: És szerinted egy ilyen örgedő, anyuci nyugdíjából élő lúzer mellett a kérdező valóban nő lehet? Ne vicceljünk már :D
2021. szept. 21. 09:13
 19/21 anonim ***** válasza:
68%

Eddig egy gyerekkel voltál egyedülálló anya, most kettővel. Persze, vedd csak a nyakadba, és tartsd el, anyukája lassan úgy is eldobja a kanalat. Legalább addig se lesz egy fikarcnyi esélyed se, hogy keress valami normálisat. Tiszta haszon. Legalább tovább tudja rombolni az önbizalmad is ezekkel a csodás szövegekkel, hogy örülj neki milyen jó pasid van.

Vagy tényleg troll kérdés, vagy tényleg nagyon hülye vagy kérdező.

De ha már tényleg csak úgy jutsz péniszhez, ha fizetsz érte, legalább pénzelj valami 22 éves, lapos hasú, kemény farkú fősulis srácot.

2021. szept. 21. 12:48
 20/21 A kérdező kommentje:
Valamit nagyon benéztek egyesek.Én nem pénzelem.3 műszakban melózom recepciósként.150 nettó! Miért lenne kamu a kérdés,nem értem.Összejöttünk,ígért ezt azt,közös jövőt,tervezett ...én negszerettem de a többi úgy maradt.Minden.Ugyanúgy anyukánál lakik,ugyanúgy hébe hóba dolgozik,ugyanúgy facebookozik csak én meg ugyanúgy csak várok.Ezért írtam ki a kérdést.Ki mit tenne? Az eszem tudja mit kell tenni,de az ember lányának van egy fránya szíve is és sajnos túl jóságos.
2021. szept. 21. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!