Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves a párom.Nem dolgozik csak hébe hóba.2-3 havonta 1-2 hetet.2 éve vagyunk együtt.Szeretnék vele összeköltözni de így esélytelen.Évek óta egy 3-4 milliós örökségre vár.Tart a per jelenleg is egy másik örökössel.Van remény?
Figyelt kérdés
Van remény,hogy mi egy család legyünk??Mindig azt mondja,majd lesz ez másképpen is.Én albérletben vagyok,nem szeretném,hogy ide költözzön,kus lakás +a kamasz gyerekem.A párom egész nap facebookozik,idézeteket rak ki,lájkolgat csajoknak stb.A sok csaj meg olvadozik az idézetektől.Rengeteg barátja van,ők nagyon jó fejnek tekintik,szeretik.De ezt az oldalát nem ismerik.A párom szerint ilyen pasit nem találok még egyet,aki így szeret.Anyukával él meg a nyugdíjából.Kezdem feladni!Nem érdemes változást remélni,jól érzem ugye??40 vagyok,más is elgondolkodna a szakításon?Ki mit tenne??2021. szept. 21. 00:54
1/21 anonim válasza:
Már 2 éve ki kellett volna rúgnod, nem számolom újra, de legalább 5 okod van szakítani. Egy utolsó kis élhetetlen élősködő!
2/21 anonim válasza:
S ha megkapná az örökséget akkor mi történne? Hirtelen megvilágosodna hogy halleluja máris megyek munkát keresni? 3-4 milla nem kevés pénz, de ha nem dollárban van akkor édeskevés ahhoz hogy utána életed végéig már ne kelljen dolgoznia. Ha összebútoroztok annyi fog változni hogy az anyja helyett majd rajtad élősködik, te pénzeled a kaját is, de attól melózni még nem fog.
3/21 anonim válasza:
Szerintem ezek kamu kérdések. Egy 40 éves nő miért lenne egy ilyen férfival együtt?
4/21 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés,bocs!Jó kapcsolatnak indult,tervezett velem, legalábbis ezt mondta.Közben én nagyon megszerettem,de már ennyi idő elteltével is egy helyben toporgunk/toporgok.Én 40 évesen 1 gyerekkel nem vagyok kapós csomag ő meg van "még " nekem.Azért nem 2 hónapos "kapcsolat" volt ez...
2021. szept. 21. 02:17
5/21 anonim válasza:
En kidobnam. 45 evesen anyu nyugdijabol elni bakker nagyon durva. Es melle meg csajokat is lajkolgat...tisztara mintha tini lenne
6/21 anonim válasza:
45 évesen anyukával, munka nélkül, aki nem létező örökségre vár, kis csajokat lájkol, azt épp eszű nő nem a kuka mellé teszi, hanem bele, és még rá is tapos, hogy a többi szemét beleférjen. Úgysem viszi el senki, vagy aki igen, az megérdemli, ha kukázik.
40 évesen még bőven összejöhet valaki, nagyon magas a válási, statisztika, ilyenkorra már pont aktuális a rengeteg elvált férfi a szinglik mellet, csak győzz válogatni.
8/21 anonim válasza:
Ne akarj vele összeköltözni. Az emberünk egy mihaszna troger. Dobd ki és keress mást, mert vele nem leszel boldog.39f
9/21 anonim válasza:
Figyi, tartsd meg beugrósnak, és szedd elő ha szükséged van tőle valamire, de komolyan mondom, nehogy összeköltözz vele, és egyetlen forintot se költs rá.
És miért ne lennél kapós csomag? Ennyi idős korban már mindenkinek van gyereke, csak
annak nincs aki nem akart.
Ennél ezerszer jobbat találsz ebben biztos vagyok.
10/21 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy egy unatkozó troll vagy mert egy 40 éves nő, pláne anyaként, 100% nem akarna egy gyernőttet társként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!