Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esèly ?
Nem règen szakítottunk a párommal.
Azzal az indokkal hogy már nem érzi ugyan azt mint az elejèn, nem èrdeklem ès egyedül akar lenni úgy élni mint mielőtt engem meg ismert. Azt akarja hogy maradjunk barátok
Èn meg adtam neki az ipdőt amit kért meg beszèltük hogy pontosan egy hónap múlva ha nincs senkije akkor 100% hogy vissza jön.
Viszont nekem egyátalán nem ugy tünik mint akit nem èrdeklem.
Minden nap beszélünk szinte azzonal vissza ír kivéve ha dolgozik.Egy osztályba járunk.Meg beszèltük hogy mindig oda mehetek hozzá ha akarok .Reggel ki mehetek elè az állomásra ès mehetek vele haza ha akarok.Meg ölelhetem. Meg kértem hogy hivjon fel mert szüksègem volt rá és azzonal felhívott amint volt rá lehetősège.
Arról is beszéltünk hogy ha újra kezzdenénk müködne e persze erre az volt a válasza hogy gondolkodik rajta ès egy hónap mulva kapok rá válasz azon a napom amit meg beszèltünk.
Egy párszor meg kèrdeztem töle hogy van -e már valakije hogy ne reménykedjek anyira mindig válaszol rá hogy nincs ès mèg nem is gondolkodot rajta mert egyedül szeretne lenni.
Azt is meg kèrdeztem hogy meg tudná-e azt tenni hogy nem lenne köztünk semmilyen kapcsolat. Az volt rá a válasz hogy jó hogy beszèlünk .
Egyszer már mondta hogy kicsit hiányzom neki ès hiányozna ha nem írnék minden nap mert akkor nem lenne senki aki naponta írna neki.
Minden nap tudom hogy hol van mivel ír ha indul valahova ès ha haza èrt akkor is mint a kapcsolatunk alatt.Szerintem neki sem mindegy hogy beszèlünk vagy nem mert mindig vissza ír akármit írok neki .
Szerintetek meg éri ki várni azt a napot amit meg beszèltünk?
Nem értem...
Együtt laktatok és szétköltöztetek, vagy miben nyilvánul meg az, hogy egyedül akar lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!