Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valakinek működött már a no...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek működött már a no contact rule a szakítás után?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a párommal, viszont úgy érzem, hogy nekünk még lehetett volna közös jövőnk és szeretném visszakapni (ennek a lehetőségét a jövőben ő maga sem zárta ki), ugyanakkor érdekelne, hogy ez a no contact rule működik egyáltalán, van akinél bevált. És akinél igen, annak ha újra összejöttek a párjával, milyen volt a kapcsolata az újraegyesülés után?

#szakítás #remény #no contact rule
2021. júl. 9. 18:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%

1.: A tökömé nem az anyanyelveden írol?????

2.: Igen, nekem. Szakításkor törlöm mindenhonnan.

2021. júl. 9. 18:39
 2/15 anonim ***** válasza:
72%

Felejts el, nem kellett volna szakítani, ha egymással való kapcsolatban gondolkoztok. Ami eddig nem működött ezután sem fog.

Igen teljesen jól működik, ha kizárod az életedből, de ne is engedd vissza.

2021. júl. 9. 18:43
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Nekem mindig működött, felkerestek maguktól. Ha bele is mentem az újrakezdésbe sem sikerült javítani a dolgokon.
2021. júl. 9. 18:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a mi kapcsolatunkban nem voltak akkora akadályok, meg hibák, hogyha azokat javítjuk, akkor nem lehettünk volna boldogok. Részemről én már látom a hibáimat például és úgy látom, egy párat már a volt párom is. Én kész vagyok javítani ezeken, már el is kezdtem, mert amúgy is javamra válik, és ha úgy hozza az élet, akkor tiszta lappal újrakezdhetjük
2021. júl. 9. 19:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én keményen nyomtam a no contactot. Amint a szakértő is mondta, akkor is megéri ha nem jön vissza. Nekem megérte, jött egy álom kapcsolat utána.
2021. júl. 9. 19:02
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Itt az is fontos, hogy ki volt a szakító fél.
2021. júl. 9. 19:48
 7/15 A kérdező kommentje:
6-os: a barátnőm szakított, azt is felvetette, hogy maradhatunk barátok (visszautasítottam, mondtam, hogy nekem mindig is több lesz ő). De nyitva is hagyta az ajtót, mert nem zárta ki a lehetőségét annak, hogyha úgy alakul az élet, akkor újra egymásra találhatunk. Nem volt csúnya szakítás, inkább az a csendesebb, fájdalmasabb fajta, mikor a párod után marad benned egy nagy űr, mert a lelkitársadat veszítetted el, nem csak a szerelmedet.
2021. júl. 9. 19:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nekem működik. Nálunk is ez volt, hogy szakított a csajom, de azért nyitva hagyta a kiskaput,hogy talán majd egy jobb időben, amikor már ... bla bla. Én nem keresem, ő se keres még, pár hónap telt el ugyan. Kíváncsi vagyok, hogy fog-e keresni valaha.
2021. júl. 9. 20:30
 9/15 anonim ***** válasza:
58%

Most akkor vissza akarod kapni, vagy megszakítanál minden kapcsolatot? Nem mindegy.

Egyébként én bezárom a kiskapukat. Nem rögtön, mert akkor még nehéz nekem is, még úgy is, ha én mondom ki a szakítást. De fokozatosan megtanulok nélküle élni, és akkor már ellen tudok állni annak is, ha vissza akar kapni.

2021. júl. 9. 21:59
 10/15 A kérdező kommentje:
9-es: Jelenleg úgy érzem, hogy vissza akarom kapni, mert úgy érzem, hogy még nem befejezett az ügyünk egymással.
2021. júl. 9. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!