Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után volt akik újrapróbálták és működött?
Sejtem, ötezredik ilyen kérdés... de leírnám velünk mi van.
Én egy 22 éves lány vagyok, ő egy 24 éves fiú. Körülbeül 7-8 éve ismerjük egymást, közös baráti társaság, együtt nőttünk fel.
Másfél évet együtt voltunk ami szerintem a legintenzívebb, legerotikusabb, legcsodálatosabb dolog volt mindkettőnk életében, mégis szétmentünk, mert hülyék és tapasztalatlanok voltunk.
Én egy korlátozós, féltékenykedős idióta voltam, ő meg nagyon nem tudott "kedveskedni", magyarul nehezen mutatta ki az érzelmeit, amire nekem szükségem van.
Szétmentünk, ennek 4 hónapja.
Most viszont egy születésnapon egymásba gabajodtunk újra, nem volt szex, csak csókolóztunk és együtt aludtunk.
Ő és én se feküdtünk le senkivel ezidő alatt, mindketten konkrétan bömbölve beszéltünk arról, hogy a másikkal álmodtunk kb minden éjjel. Mikor összebújtunk 4 hónap után újra, azt éreztem kiteljesedett a lelkem és ennek így kell lennie.
Soha senkit nem szerettem még így.
Most a héten elmegyünk "randizni", hogy átbeszéljük ezt az egészet. Jól akarjuk csinálni.
Szerintetek vannak kivételek, mikor a hibákból tanulva tényleg jól működik második esélynél? Úgy szeretem őt, vele képzelek el mindent, másra ránézni se tudtam soha... hülyék voltunk mindketten :(
Lehet van értelme, de biztos hogy tanultatok a hibáitokból?
4 hónap nem túl sok, könnyen meglehet hogy 1 hónap mézeshetek után ugyanott fogtok tartani.
Legyetek őszinték magatokkal szemben.
Nálunk működött. Először 8 evvel ezelőtt randiztunk kb 2 hónapot, utána másfél év szünet lett, mert szakított velem. Akkor kezdte az egyetemét, friss szakításon volt túl, engem meg nem akart kihasználni.
Én külföldre költöztem, unatkoztam, onnan ráírtam, hogy mi van vele. Gondoltam másfél év elég volt arra, hogy ne gondolja nyomulásnak ha rákérdezek eppen hol tart az élete. Úgy -beszéltünk mintha nem is lett volna másfél évnyi szünet köztünk.
Ő kijött látogatóba, ott valami elkezdődött, aztán szexkapcsolat lett belőlünk, aztán megint szétmentünk, újra vissza találtunk egymáshoz, immár lassan 5 éve együtt vagyunk, 1 éve pedig összeköltöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!