Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezzük magunkat szerelmesnek, ha egy exszel szexelünk, miközben tudjuk, hogy nem működött a kapcsolat és eddig azt hittük, túl vagyunk rajta?
Én nem tudnék exel szexelni. Egyszerűen undorodnék attól, hogy mással is dugott. Nekem olyan exeim vannak, akiknek én voltam az első. Két lánynak. Más kapcsolatom nem volt.
Engem igen is zavarna a gondolat, hogy más is járt már benne.
De nem össze keverendő azzal a tudattal, hogy ha lesz barátnőm még az életben, akkor ő már úgy is szexelt mással. Az nem érdekelne. Úgy mondom, hogy voltam már együtt valakivel, aztán még is ejtett.
Minek szexelni az exszel?
" nőknél nagyobb a valószínűsége."
Nehogy azt hidd! Adják a lazát a haveroknak, otthon meg telesírják a párnájukat.
Nem tudom minek kellett lepontozni. Megmondtam, kapcsolatnál teljesen más. Olyanra értem, akivel már voltam együtt, de még is félre megy, mással fekszik le, utána már nem tudnám úgy kezelni mint nőt. Ebben mi a rossz?
Meg exem eléggé nagy ribi lett, elég sok pasi lekurta már, bár ő úgy se jönne vissza, de fene a gusztusát annak, aki még hozzá nyúlna. Tudok róla, hogy csomó pasijával kefélt koton nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!