Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon neten keresztül lehet szerelmesnek lenni?
nagyon vonzónak találjátok a másikat az biztos, de ez még nem biztos, hogy szerelem is :)
24F
Én nem hiszem. Én egy 0 rendes párkapcsolattal(nem én akarom így...) rendelkező 30 éves férfi vagyok, és akibe legutóbb szerelmes lettem 4x feküdtem le (és mind eget rengetően fantasztikus volt, olyan összhanggal, hogy napokig kb nem tértem magamhoz a kábulattól és a meglepődöttségből, és alig hittem el hogy valóság volt), és ezek után is 1 hónap kihagyás után kezdtem csak érezni azt amit azóta is...
Persze szexuálisan kívánni gyorsan lehet.
Én is így ismertem meg a volt barátom régebben. Neten ismerkedtünk meg, rengeteget chateltünk, megbeszélt időpontban vártuk egymást a gép előtt, mert akkor még nem volt okostelefonunk :) Telefonáltunk is sokat.
Mindketten akkor már úgy éreztük hogy többet érzünk egymás iránt, de igaziból akkor lettem szerelmes mikor először találkoztunk személyesen.
Nagyon jó emlék. Szurkolok nektek ;)
22N
Kedves utolsó én a nő vagyok és azért tettem fel a kérdést, mert furcsának találtam amiket mond a végén meg azért irtam ,hogy 27éves férfi mert egy ilyen korú illetőről van szó.Kérdezz ha nem értesz valamit szerintem magadfélék miatt szánalmas ez a világ. De legyen szép napod! Respect
Ui: mindenki másnak köszönöm ment a zöld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!