Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmesnek lenni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesnek lenni olyan emberbe, akinek a külseje egyáltalán nem tetszik?

Figyelt kérdés

Külsőleg inkább taszító (nagyon kövér), de amikor beszélgetünk, vagy megfogja a kezem akkor nagyon furcsám érzem magam. Semmi komoly nem történt köztünk (még csók se), csak volt néhány közös programunk (mozizás, vacsorázás, kocsikázás). Mindig nagyon kedves, udvarias, nem erőltet semmit. Kabátomat segít feladni, ha mellette ülök fogja a kezem, simogatja a hajam... Mivel említettem neki, hogy számomra zavaró a túlsúlya, először azért kicsit megsértődött, de belátta hogy nem rosszindulatból mondom, úgyhogy most fogyózik.

Voltatok már hasonló helyzetbe? Eddig mindig a külső alapján választottam, de most nem tudom megmagyarázni miért, de annak ellenére hogy külsőleg nem az esetem, úgy érzem kezdek beleszeretni. 26/N

2016. nov. 26. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hasonló helyzetben voltam, igaz ott nem a túlsúly volt a probléma, hanem az hogy nagyon sovány volt ès alacsonyabb is volt nálam. De olyan szemèlyisège volt, amilyennel azóta sem találkoztam. :) szóval van ilyen. Ráadásul miattad nekiállt fogyózni, úgyhogy hajrá! ;)

2016. nov. 26. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazán szerelmes én eddig csak olyanba voltam, akit először nem tartottam jó pasinak, vagy egyenesen csúnyának láttam. Nálam ez így zajlik:

Elkezdem jól érezni magam a közelében, csalódott vagyok hogyha teszem azt nem jön el egy buliba, vagy megtudom hogy van valakije.

Zavarba jövök a saját érzéseimtől, és megpróbálom az egészet elhessegetni, hiszen olyan nagy a füle, vagy kopasz, vagy alacsony stb.

Aztán szép lassan elfogadom, hogy tetszik, a hibái már nem is tűnnek hibának, sőt külön megszeretem őket. Úgy lesz a szememben tökéletes, ahogy van, minden porcikájáért rajongok....

2016. nov. 26. 13:12
 3/4 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Üdv a klubba! :D

Bár nálam idővel valahogy megszépült a külseje is. A hibáit aranyosnak találom, és amúgy őt magát szexinek.

Egy ideig csak jól éreztem magam vele. Jó barát volt. Aztán kezdtem kisajátítani. Féltékeny voltam, ha észrevett más lányokat is. Aztán feszegettük a barátságunk határait, és én szép lassan megkedveltem a külsejét is.

És a kapcsolatunk a mai napig is tart. Szóval nekem működik a dolog.

2016. nov. 26. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Ismerős. Én eddig csak olyanba szerettem bele mindig, aki külsőre kifejezetten csúnya volt. Amikor először láttam őket, egyik sem volt az esetem. Aztán elkezdtünk barátkozni és elcsábítottak. Utána már szebbnek láttam őket, mert a szerelem rózsaszín szemüvegén át minden szebbnek tűnik. :D Amúgy szerencséd van, ha olyan valami nem tetszik a másikban, amin tud változtatni (mint pl. a súly). Az én esetemben az arcuk volt csúnya a fiúknak, azon csak a plasztikai sebész tudott volna segíteni, de hát ilyesmire nyilván nem kértem meg őket. :)

30/N

2016. nov. 26. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!