Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális ilyen hamar szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ilyen hamar szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
Fél éve egy szórakozóhelyen megismertem egy velem egyidős srácot (22), pár levelet váltottunk, de mivel ő akkor külföldön dolgozott, abbahagytuk az ismerkedést. Nem tartottuk a kapcsolatot egyáltalán. Egy hónapja jött haza, és egyből meg is keresett. Azt mondta rengeteget jártam a fejében. Eddig kétszer találkoztunk. Izzik körülöttünk a levegő,már az első randi végén össze vissza csókoltuk egymást,a második randin majdnem megtörtént a szex is, de úgy döntöttünk, kicsit még várunk.Volt már kapcsolatom, de ilyet még soha nem éltem át. Hiszen még nem is igen ismerem. De eddig rengeteg mindenben hasonlítunk, szokásainkban, világnézetünkben, stb. Szóval kicsit vegyes érzelmeim vannak. Madarat lehetne velem fogatni a boldogságtól, ugyanakkor kicsit tartok tőle, hogy ezek a nagy érzelmek elhomályosítanak dolgokat.
2016. dec. 25. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont hogy ilyenkor nem szabad gondolkodni, hanem meg kell élni a pillanatot :)

Randizzatok, legyetek szerelmesek, de azért feleségül ne menj hozzá :D Ha valamiért nem működik a dolog, ráérsz akkor aggódni, addig meg örülj :)

2016. dec. 25. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekünk, elég volt fél óra.

Előtte lévő kapcsolatoknál, messze nem voltak ilyen érzések.

2016. dec. 25. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Normalis. Tombolnak a hormonok. Ez a szerelem 😉
2016. dec. 25. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Néha van ilyen. Ne aggodalmaskodj, csak legyél boldog!
2016. dec. 25. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Működik a kémia, ez jól kezdődik ! Hajrá! :)
2016. dec. 25. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!