Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan aki több év után is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki több év után is fülig szerelmesnek érzi magát a párjába?

Figyelt kérdés

Nem akarom elhinni, hogy a szerelem mindenképp elmúlik...

Kort és nemet is kérnék :)

2017. febr. 14. 09:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen! Mindketten!

33 vagyok, a feleségemmel 12 éve vagyunk együtt.

2017. febr. 14. 09:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Ugyan olyan _nagyon_ rég óta nem vagyunk együtt a magunk kis kedves 3 évecskéjével, de azt beszélik, a szerelem 2 év után "mindenképp" elmúlik, azon pedig már túl vagyunk, és mégis minden nappal egyre jobban szeretem- szerelemmel, ráadásul. Egyébként a baráti társaságban van olyan pár, akik most töltik a 10. évfordulójukat, és bár azt nem tudhatom, hogy valójában mit éreznek, állítólag szerelmesek, és kívülről nézve a kapcsolatuk is abszolút rendben van :)
2017. febr. 14. 09:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen.

F 35

2017. febr. 14. 09:27
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

átalakul.

idővel ugye együttélés, akkor azért van, hogy nehezen csiszolódik össze két ember bizonyos dolgokban.

mindennapi élet, kicsit szürke.

nem elmúlik, csak más lesz. szerintem

2017. febr. 14. 09:27
 5/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

A szerelem nem múlik el csak az intenzitása, megélése változik. Ezt sokan úgy érzékelik, hogy már nem szerelmesek, mert nem olyan látványos, erőteljes mint az a bizonyos lángolás.

Én is megéltem mindkét oldalát. Az elején a lángolást, hogy minden percben ő járt a fejemben, hogy ha véletlen megláttam örömömben körbefutottam volna a kampuszon, mint egy félbolod... annyi energiát adott ez a lángoló szerelem, hogy alvásra sem volt szinte szükségem. Hogy remegtem amikor hozzám ért, érintésének helyénél bizserget a bőröm, ha egy térben voltunk jelen éreztem őt, tudatában voltam, hogy ott van, akkor is ha nem néztem rá.

De ez az érzés nagyon sok energiájába kerül a szervezetnek. Nem lehet hosszútávon fenntartani, mert gyorsan kimerülne a test. Helyette jön egy mély érzés, ami nem annyira látványos, de erős. Azok a pillanatok, amiket az elején éltél meg, pedig bármikor visszacsempészhetőek a jelenben. Nem állandóan éled meg, de vannak meghitt pillanatok, amikor megint azt érzed, mint a kapcsolat elején. Aztán el is illan.

2017. febr. 14. 09:31
 6/12 anonim ***** válasza:
4%
Mennyi álszent válaszoló....................
2017. febr. 14. 10:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
igen! Mindketten. 6 eve vagyunk egyutt. 34/N
2017. febr. 14. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi is azok vagyunk 7 eve.Nincs nap,hogy ne mondanank,ereztetnenk a masikkal,hogy ne olelnenk at egymast leg egyszer.Szerintem nem csak pusztan szeretjuk egymast ,hanem meg szerelem is van akarki akarmit is mond :)

30 evesek vagyunk

2017. febr. 14. 12:00
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Inkább azt mondanám, átalakul egy kevésbé lángoló, ámde nagyon erős érzelemmé.

Nyilván 7 év után már nincsenek meg a klasszikus "szerelmes-tünetek". Nem mondom hogy ez csak sima szeretet érzés, de nem is lángoló szerelem.

38f

2017. febr. 14. 13:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindketten szeretjük egymást. 6.5 éve vagyunk együtt.

Az igaz, hogy átalakul, nem lesz rosszabb érzés, hanem elmélyül.

2017. febr. 14. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!