Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki több év után is fülig szerelmesnek érzi magát a párjába?
Nem akarom elhinni, hogy a szerelem mindenképp elmúlik...
Kort és nemet is kérnék :)
Igen! Mindketten!
33 vagyok, a feleségemmel 12 éve vagyunk együtt.
átalakul.
idővel ugye együttélés, akkor azért van, hogy nehezen csiszolódik össze két ember bizonyos dolgokban.
mindennapi élet, kicsit szürke.
nem elmúlik, csak más lesz. szerintem
A szerelem nem múlik el csak az intenzitása, megélése változik. Ezt sokan úgy érzékelik, hogy már nem szerelmesek, mert nem olyan látványos, erőteljes mint az a bizonyos lángolás.
Én is megéltem mindkét oldalát. Az elején a lángolást, hogy minden percben ő járt a fejemben, hogy ha véletlen megláttam örömömben körbefutottam volna a kampuszon, mint egy félbolod... annyi energiát adott ez a lángoló szerelem, hogy alvásra sem volt szinte szükségem. Hogy remegtem amikor hozzám ért, érintésének helyénél bizserget a bőröm, ha egy térben voltunk jelen éreztem őt, tudatában voltam, hogy ott van, akkor is ha nem néztem rá.
De ez az érzés nagyon sok energiájába kerül a szervezetnek. Nem lehet hosszútávon fenntartani, mert gyorsan kimerülne a test. Helyette jön egy mély érzés, ami nem annyira látványos, de erős. Azok a pillanatok, amiket az elején éltél meg, pedig bármikor visszacsempészhetőek a jelenben. Nem állandóan éled meg, de vannak meghitt pillanatok, amikor megint azt érzed, mint a kapcsolat elején. Aztán el is illan.
Mi is azok vagyunk 7 eve.Nincs nap,hogy ne mondanank,ereztetnenk a masikkal,hogy ne olelnenk at egymast leg egyszer.Szerintem nem csak pusztan szeretjuk egymast ,hanem meg szerelem is van akarki akarmit is mond :)
30 evesek vagyunk
Inkább azt mondanám, átalakul egy kevésbé lángoló, ámde nagyon erős érzelemmé.
Nyilván 7 év után már nincsenek meg a klasszikus "szerelmes-tünetek". Nem mondom hogy ez csak sima szeretet érzés, de nem is lángoló szerelem.
38f
Igen, mindketten szeretjük egymást. 6.5 éve vagyunk együtt.
Az igaz, hogy átalakul, nem lesz rosszabb érzés, hanem elmélyül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!