Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A remény is halott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A remény is halott?

Figyelt kérdés

Párhónapja ismertem meg azt a nőt akibe igazán beletudtam szeretni.

Bemutatott a kisfiának, voltak kisebb-nagyobb de közös terveink, és meghitt pillanataink. Sajnos az én élethelyzetem nagyon képlékeny jelenleg és ez miatt bizonytalannak éreztem magam, hogy nem vagyok elég jó neki...és ez miatt szakítottam vele. Ő nem akarta, hogy vége legyen és együtt maradtunk. Pár hete viszont azt mondta, h ez neki túl gyors és szüneteltessük a kapcsolatunkat, hogy igazi legyen....(?)

Bár tartottuk a kapcsolatot, de nem láttuk egymást három hete.

Ingatlan eladásban vagyok, és közben felbukkant egy esetleges betegségem is ami plussz nyomás. Elmondtam neki, és mondta, hogy majd bejön a korházba..De én megkértem, hogy döntsük inkább el, hogy mi legyen velünk..Ez a beszélgetés szakításba torkollott..:/ Azóta próbáltam elérni de letiltott.

Próbáljam meg hozni a szerelmünket valahogy, vagy hadjam békén?

Jelenleg nem igazán van olyan ember akivel ezt megtudjam beszélni, ezért fordultam hozzátok ezen az oldalon keresztül.

Előre is köszönöm a segítséget!

2021. febr. 13. 11:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Sajnálom ami veled történt. Én hagynám.. ha letiltott,minek kapálózni már. Nem vagy biztos az érzéseidben, nem vagy olyan élethelyzetben ami megfelelő lehet egy komoly párkapcsolathoz, legalábbis ezt írtad. Először magadban rendezd a dolgokat szerintem.
2021. febr. 13. 11:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!