Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(első)Szakítás után mikor múlt el bennetek a remény, a ,,talán még lehetünk együtt " érzés? Az első szakítás a legszörnyűbb, tényleg utána könnyebb hozzáállni úgy, hogy ez az élet rendje, jön majd más?
Megírnátok azt is, mennyi ideig voltatok együtt?
Minden párodat ugyanannyira szeretted?
Szakítás után az összes,, csak egy volt a sok közül"?
Szia!
Első kapcsolatban egy nyár volt. Lehet tovább is tartott volna a remény, de addigra jött exem bekulni.
Masodik kapcsolatom al 3 hetig tartott miután jött jelenlegi párom bekulni.
Van helye remény ék, ne higy abban, hogy nincs.
Töltött káposztás téma is 90%ban igaz, de én már hallottam kiveteleket. Én ezért is vagyok híve remény ék és az újrakezdésnek.
Bevallom első kapcsolatnak vége lett hiába kezdtük újra. Es a második is docogos.
Én úgy gondolom ki kell játszani a végéig, minden lapot.
Tudományos:
A szerelem kutatások,felmérések szerint kb 2évig tart. A rózsaszín köd fölszállta után kapcsolatban maradók egyéb érzelmi kötődési pszichológiai működési elvek szerint vagy együtt maradnak párkapcsolatban/házasságban,vagy
szétmennek.
Felmérések szerint az első házasságkötések 40%-a bomlik fel, a másodszorra kötők 60%-a, a harmadszorra kötők 75%-a. Ezekböl levont következtetések, hogy minél többször házasodunk annál nagyobb eséllyel válunk szét és egyre kevésbé leszünk boldogok a következő párkapcsolatainkban.
Ez a szomorú tény. . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!