Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek túl?

Figyelt kérdés

Sziasztok volt barátnőm 23 én 25 éves vagyok.

Másfél évig voltunk együtt, a sztori ott kezdődik az első 1 év nagyon jó volt, utána viszont elkezdett velem folyamatosan csúnyán beszélni pl :fa..opó, rohadjak, dögöljek meg. Emellé az is párosult hogy soha nem mondta hogy szeretne vagy bármi olyan dolog amivel azt fejezné ki, hogy szeretne. Kérdeztem mindig mi a baj nem szeret-e miért kell ezt stb. Annyit mondott flegmán nincs semmibaj. A szüleivel is ugyanígy viselkedik. Nagyon megviselt ez végig de próbáltam vele kitartani mellette, ezek miatt sok veszekedés is volt mert nem tudtam elviselni, hogy valaki így beszél/viselkedik velem. Hétfőn mondtam neki, hogy akkor nem megyek vele és a nagyszüleivel nyaralni, de az én szállásom részét elutalom, ne nekik kelljen. Győzködött menjek mert megoldjuk minden jó lesz, de ahogy megérkeztünk szakított velem, hogy a sok veszekedés miatt elbizonytalanodott. Valószínűleg azért csinálta, hogy biztos kifizessem mert nem bízott bennem. Kedd óta itt vagyunk hétfőig én meg mindig mosolygok mintha semmi se lenne a programokon mert a nagyszülei nyaralását nem szeretném elrontani, hogy veszekedünk előttük csak már egyre kevésbe bírom. Napközben néha kedveskedik ami elbizonytalanít és így nehezebb túltenni magam.

2021. aug. 6. 09:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon jol latod jelenleg nem fogom fel, mert tegnap is probaltam meg helyre hozni de folyton ugy beszel velem mint a kutyaval. Jelenleg magamat hibaztatom hogy biztos en rontottam el valamit. Ma fognak ertem jonni kocsival mert innen nagyon messze van repter.
2021. aug. 7. 11:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Háát, nem tudom. Nőként írom, hogy sehogy nem normális a lány részéről. :( Sajnálom. De minden rendben lesz!!!! Most csak azon légy, hogy csak elegyére onnan. Egyébként meg ne hibáztasd magad, írtad hogy a szüleivel is így beszél.... Valami nagyon gond van vele.
2021. aug. 7. 17:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Remelem idovel sikerul feldolgozni :(
2021. aug. 7. 19:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, még kell próbálnod, és menni fog idővel!!! Sikerült eljönnöd?
2021. aug. 7. 20:41
 15/16 A kérdező kommentje:
1 ora es kocsiban fogok ulni igen, nagyon nehez elmenni, tenyleg abban bizok az ido segit.
2021. aug. 7. 20:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Es meg most var ram Olaszorszagbol 1 ut haza :(
2021. aug. 7. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!