Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyek féltékeny?
Figyelt kérdés
Szétmentünk az exemmel több hónapja, de megbeszéltük hogy ugyanúgy szeretjük egymást, csak nem vagyunk együtt. Munkájából adódóan sokfele megy, sok szép nővel találkozik akik bepróbálkoznak nála mint élőben, mint a neten. Nem akarom hogy kiszeressen belőlem, nekem csak ő van. Mit kellene tennem ebben a helyzetben? Félek beszélni vele erről hogy féltékeny vagyok mert akkor nyeregben érezheti magát és megint elhanyagol mint amikor együttvoltunk.2021. jún. 29. 19:24
1/9 anonim válasza:
Keress egy normális pasit,,, ő is csajozik😅 és ha találsz szét fogja b*szni az ideg🥳
2/9 anonim válasza:
Ezt nem értem, szakítottatok. Akkor mért viselkedsz úgy vele, mintha vele lennél? Az egész kérdést nem értem, biztos hogy csajozik, hisz már nem vagy vele, szerintem próbáld meg elfelejteni. Jobban jársz.
3/9 anonim válasza:
Hát ezt beszoptad mint a torkosborz. :D Naná, hogy féltékeny vagy elvégre sok csinos nő veszi körül és tuti, hogy találni fog nálad jobbat, sőt esélyes hogy már talált is..
4/9 anonim válasza:
Bolond vagy! Mi az, hogy szétmegyünk, de mégse, vagy mégis?
Ő már mást dug.
5/9 anonim válasza:
Tilts le a pasit, te se keresd, és menj el pszichológushoz.
Egyikőtök sem normális, ha ezt a helyzetet fenntartjátok.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ezt te akartad így, ő pedig sajnált, ezért azt mondta igen ő is szeret ugyanannyira. Ne legyél ilyen megalázó helyzetben, felejtsd el valahogy, keress mást, mert csak rosszul jársz, ha kiderül majd valami.
7/9 anonim válasza:
Sajnos a hatoskának van igaza! Sajnálom! 😟
8/9 anonim válasza:
6-osnak igaza van. Nézz szembe a valósággal, ti nem vagytok együtt, innentől kezdve semmi közöd a magánéletéhez. Ilyen hülye dumákba meg ne ringasd magad.
9/9 anonim válasza:
Szóval random csajokat szokott dugni, mert sokkal találkozik a munkája miatt, de te azért még mindig vele akarsz lenni, pedig már szakítottatok is. Nem látsz itt valahol egy kis problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!