Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exemmel egy munkahelyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemmel egy munkahelyen dolgozunk és mindennap egyre nehezebb.. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Az exemmel egy munkahelyen dolgozunk szinte egymás mellett. Nemrég szakítottunk és én szeretem ami valószínűleg nem kölcsönös a viselkedése alapján. Már más ottani fiúval kavargat és ez borzalmas. Probaltam műszakot váltani de nem engedték, munkahely váltás egyelőre teljesen kizárt, sokat keresek és egészségügyi problémák miatt sem lehetne.

Mit tegyek hogy konnyebb legyen?

2021. márc. 1. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Csak azért csinálja hogy feltűnjön, téged bosszant vele szerintem. Próbálj túl lépni rajta nézd levegőnek ismerkedj vagy ha más nem beszélj vele hogy téged ez zavar és igyekzzetek elkerülni egymást

Remélem sikerül :)

2021. márc. 1. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
43%

Xopjál csak!

Komolyan, a párkeresés egyik nagy ALAP igazsága, hogy SOHA nem kezdünk munkatárssal!!!

2021. márc. 1. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs bajom a munkahelyi kapcsolatokkal csak akkor számítani kell az ilyesmikre is.

Gondolj arra hogy neki ennyit jelentettél kb semmit. Nem érdemli meg hogy miatta rágódj és bedepizz hogy egyből leváltott és pasizik. Exem után én ezekre gondoltam.

2021. márc. 1. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
egyszerűen szard le, nézz át rajta, meg csajozz be, főleg ha sokat is keresel, akkor csak úgy tapadnak a nők
2021. márc. 1. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A becsajozást én nem javaslom, meg semmilyen olyan "intézkedést", ami valójában "neki szól", mert így nem fog menni a leválás, csak magadat hergeled. De ha találnál valami új hobbit, abba beletemetkezhetsz vagy elkezdenél egy pszichoterápiát, az mindenképpen segítene, mert lefoglal és mellékhatásként még a nevezett problémád is megoldja idővel.
2021. márc. 1. 17:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Igazatok van, nem éri meg foglalkozni vele..

Egyébként csak nekem undorító hogy alig pár napja szakítottunk és már olyan palival van aki ugyanott van mint mi? Ráadásul máig tagadta az egészet

2021. márc. 2. 06:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Én szerintem ez minden csak nem normális
2021. márc. 2. 06:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha megnyugtat az, hogy idegenek - kb. nulla információ birtokában a párkapcsolatodról - egyetértenek abban, hogy nem normális... De azért ebben csak a Te meglátásaidra hagyatkozhatunk, ami szubjektív.

Az semmiképpen nem normális, hogy valaki egy friss szakítást követően már mással hetyeg, akár ő szakított, akár a másik.

Vagy nem köteleződik el egy párkapcsolatban, mert pl. nehezen megy neki a kötődés, döntés, felelősség felvállalása valami gyerekkori defekt miatt vagy a konkrét ex-párkapcsolatában voltak gondjai. Ezt lehet hogy kifejezte, de Te nem hallottad meg, de az is lehet, hogy nem tudta megfelelően lekommunikálni, csak gyűjtötte magában a feszültséget és jóval hamarabb levált rólad érzelmileg, mint ahogy te azt a rózsaszín ködben megsejtetted volna. Így neked rövidnek tűnik a szakítástól eltelt idő, de valójában nem az.

Az is lehet, hogy a másikkal való látványos hetyegése még mindig rólad szól. Egyes éretlen személyiségek képesek gyanútlan harmadik feleket felhasználni arra, hogy exeknek üzengessenek vele, ettől próbáltalak óvni, amikor azt írtam, hogy nem javaslom a becsajozást. De mindegy is, mert bármelyik változatról van szó, a legjobban teszed, ha megpróbálod magad érzelmileg leválasztani róla, de úgy, hogy önmagad ne sérülj. Azaz ne válj gyanakvóvá csak azért, mert ő így viselkedik veled. Az érzelmi leválás a vonzódást és a bosszúságot egyaránt fedi.

Az se éppen egy lángelme amúgy, aki frissen szakítottal kezd, hiszen erősen ott lebeg a lehetősége, hogy ő csak egy eszköz valami homályos játszmában, ráadásul ha nem volt elég idő, hogy a frissen szakított leváljon az előző partneréről érzelmileg, gondolatilag is, akkor meg folyamatosan ott van még egy felesleges harmadik is a "kapcsolatban". Szóval aki ebben partner, az finoman szólva optimista.

2021. márc. 2. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Szakítottatok, innentől kezdve semmi közöd hozzá, kivel kavar.
2021. márc. 2. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!