Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek túl?

Figyelt kérdés

Sziasztok volt barátnőm 23 én 25 éves vagyok.

Másfél évig voltunk együtt, a sztori ott kezdődik az első 1 év nagyon jó volt, utána viszont elkezdett velem folyamatosan csúnyán beszélni pl :fa..opó, rohadjak, dögöljek meg. Emellé az is párosult hogy soha nem mondta hogy szeretne vagy bármi olyan dolog amivel azt fejezné ki, hogy szeretne. Kérdeztem mindig mi a baj nem szeret-e miért kell ezt stb. Annyit mondott flegmán nincs semmibaj. A szüleivel is ugyanígy viselkedik. Nagyon megviselt ez végig de próbáltam vele kitartani mellette, ezek miatt sok veszekedés is volt mert nem tudtam elviselni, hogy valaki így beszél/viselkedik velem. Hétfőn mondtam neki, hogy akkor nem megyek vele és a nagyszüleivel nyaralni, de az én szállásom részét elutalom, ne nekik kelljen. Győzködött menjek mert megoldjuk minden jó lesz, de ahogy megérkeztünk szakított velem, hogy a sok veszekedés miatt elbizonytalanodott. Valószínűleg azért csinálta, hogy biztos kifizessem mert nem bízott bennem. Kedd óta itt vagyunk hétfőig én meg mindig mosolygok mintha semmi se lenne a programokon mert a nagyszülei nyaralását nem szeretném elrontani, hogy veszekedünk előttük csak már egyre kevésbe bírom. Napközben néha kedveskedik ami elbizonytalanít és így nehezebb túltenni magam.

2021. aug. 6. 09:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen beteg dolog már ez, hogy elrangat egy közös nyaralásra majd ott szakít veled első nap?
2021. aug. 6. 09:30
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Bipolarisnak tunik a lany. Hosszutavon jobb ezt n eroltetni. Ugy tudsz tullepni, h orulj neki lesz eselyed a szakitasz utan normalis part talalni.
2021. aug. 6. 09:31
 3/16 A kérdező kommentje:
Ja és még ha valaki rám néz itt egyből mondja na menjél csajozzál, meg hova csípem ki magam biztos csajozni akarsz.
2021. aug. 6. 09:41
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy megcsaltad,flörtöltél előtte mással?
2021. aug. 6. 10:18
 5/16 A kérdező kommentje:
Soha . Féltékenységből mondta.
2021. aug. 6. 10:23
 6/16 anonim ***** válasza:

Fura, vagy történt vele valami (esetleg valami áldozata) vagy bestresszelt, "kapuzárási pánikja" van.

Mi lehetett neki a sok?

Viszont! Nagyon szár belőle kilépni, de szerintem nézz járatot haza, és gyere el onnan. Nehogy az ott ért -sedéknek miatt az utolsó napokban kifakadj. Ennél nagyobb alázást. Utána már nem beszélnék a lánnyal. Vagy csak azzal a féltettel hogyha elmegy orvoshoz és akar változtatni.

2021. aug. 6. 14:21
 7/16 A kérdező kommentje:

Az volt a sok hogy megkerdeztem miert beszel velem csunyan illetve miert nem fejezi ki a szeretet. Mindig annyit mondott:’’ ez van, beteg elme vagy hogy mindent bekepzelsz magadnak’’

Neha rosszabb kedvem van es rendesen nekem all miert nincs jo kedvem itt meg miert nem mosolygok. Ezek utan nehez, foleg hogy igyis probalom hogy a nagyszulei kielvezhessek a nyaralast.

2021. aug. 6. 14:29
 8/16 anonim ***** válasza:
Mi az h beképzelz magadnak? Valamit megtiltasz neki?
2021. aug. 6. 14:33
 9/16 A kérdező kommentje:
Dehogy tiltok meg. A bekepzelest ugy erti hogy sose volt semmi gond a kapcsolatba szerinte teljesen normalis hogy elhord mindennek meg hogy most is ide elrangatott azzal a kifogassal hogy jo lesz pedig csak a penz miatt hivott. Es en kepzelek be dolgokat meg elmebeteg vagyok hogy ez szova merem tenni meg zavar.
2021. aug. 6. 14:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Neee, ne hagyd magad, de el onnan. Ez verbális bántalmazás, és ha még most nem is "fogod fel", mert benne vagy, egy életre nyomot hagyhat benned. Ne maradj ott, és ne reménykedj. Szedd össze az összes erődet és gyere el. Ezzel nem rontasz el semmit!!! Mondd azt hogy ne haragudjanak de haza kell menned. Nem kell megindokolod, vagy tereld a lányra. Nehogy már te vidd el a balhét... Könnyen haza tudnál jutni?
2021. aug. 7. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!