Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek egy szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek egy szakítás után hogy újra önmagam legyek ?

Figyelt kérdés

Pár napja lett vége a 4 èves kapcsolatomnak. Még mindig érzek valamit iránta. De túl szeretnèk lepni rajta .

L/22

2021. aug. 3. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Prio: barátokkal lógás, kidumálás mindent szarrá, persze mértékkel idővel ne menjen a barátság rovására :D

Sport, tanulás. Ezek mindig rogyásig le tudnak foglalni.

Oh és igen. Írj ki magadból mindent. Vegyél egy füzetet, írd le az érzéseidet, akár felfoghatod búcsúnak is tőle.

Én is ezen vagyok hajrááá!!

2021. aug. 3. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap után teljesen normális, ha még nem vagy túl rajta, ennél azért több időt adj a dolognak. Addig is foglald el magad, találkozz a barátaiddal, csinálj olyanokat, amit te szeretsz és majd alakul ez.
2021. aug. 3. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem magától jött. Az eleje nagyon furcsa, mert még része az identitásodnak, de egyre kevésbé lesz az. Adj időt magadnak, és tegyél olyan dolgokat, amelyek örömet szereznek.
2021. aug. 3. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!