Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell feladnom ha bipoláris a párom? Akár önmagam is?
Egy éve vagyunk együtt együtt, és teljesen át kellett formálni az életem. Gondolok itt arra, hogy nem lehet előre tervezni. Az aktuális hangulata határozza meg, hogy épp mihez van kedve. Sokszor nem én vagyok az első helyen. Ez nagyon rosszul esik. Tudom vagy megszoksz vagy megszöksz. Van itt olyan akinek a párja bipoláris? Hogyan működik közöttük a helyzet? Vagy ez csak az én páromra igaz?
Teljesen kétségbe vagyok esve. Van ennek így értelme?
Szakíts, és akkor nincs ilyen probléma.
Itt rinyálsz, de hát tudom, oltári nagy a szerelem.
AKKOR MEG NE PANASZKODJ! Viseld a tetteid után járó következményeket.
*lànyom
Amit az elso irt: pl szakitasz. Ezek az elso pofonok neki. De kap majd tobbet is. Ha szereted, te “neveld” meg. De ha nem akarsz erre energyt - mert ez nem neves - sajnos, ugy kenytelen leszel tovabb lepni. Csalodas nelkul es fajdalom nelkul ugyanis nincs valtozas...
Tisztában vagyok a helyzet súlyosságával. Azzal is, hogy ez egy betegség. Tapasztalatok érdekelnek, van-e esély a javulásra vagy sem.
Kioktatásra pedig abszolút nincs szükség. A környezetem már megtette. De aki nincs ilyen helyzetben, nem tud érdemleges választ adni.
Köszönöm mindenkinek.
Igazából semmit.
Úgyis el fog hagyni. A társaságban volt egy bipoláris lány, döglöttek érte a haverok, mert amikor toppon volt, akkor a világ legjobb nője volt. 2 évet bírt a legtovább egy srác mellett, többet eléggé beledöngölt a földbe érzelmileg.
Azt láttam, hogy teljesen mindegy, hogy mit adnak fel, teljesen mindegy, hogy mennyire mennek mindenben alá, a vége az, hogy otthagyja őket, mert éppen mélyen van, és kifelé már egy új ember mellett jön.
Beteg ember mellett sosem leszel egészseges kapcsolatban. Akkor sem ha felaldozod erte az egesz eletedet, szemelyisegedet es mindenedet. Ehhez nem kell bipolaris emberrel kapcsolatban elnem, csak jozan esszel kivulrol latnom a dolgokat is eleg. Ez az amit te nem teszel meg. Ez nem kioktatas. Ezek csak tenyek.
Ez nem natha, nem fog elmulni soha.
Távkapcsolatban voltam bipoláris emberrel egy évig. Teljesen kihasznált érzelmileg, elvárta hogy mindig mellette álljak, ő cserében havonta jött azzal h inkább barátok legyünk, aztán azzal hogy nem bírja csak barátként, aztán de mégiscsak inkább barátság... Rengeteget sírtam miatta, volt, hogy hetekig ignorált és nem válaszolt az üzeneteimre, aztán amikor végre igen akkor előadta a hősszerelmest... Úgy lett vége, hogy közösségi oldalon láttam, hogy már mással van kapcsolatban, az egyik ilyen ignorálós dolog után. Nem írt semmit arról, hogy velem be akarja fejezni, semmi ilyesmi.
Nekem ez első kapcsolatom volt, naiv voltam és örültem hogy félig-meddig de szeretett valaki. Ebből tanultam meg milyen jelekre kell figyelni és azonnal lépni.
Tessék, nekem ez a tapasztalatom. 24N
#9: van olyan betegség, amin túl lehet lenni, és van amin nincs.
A párod nem bipoláris volt, és egy bipoláris sosem lesz túl rajta csak azért, mert stabilitás van (amikor jön a mélypont, akkor a beton stabil kapcsolatokat is szétszórja maga körül, mert akkor olyanja van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!