Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kell feladnom ha bipoláris...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell feladnom ha bipoláris a párom? Akár önmagam is?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt együtt, és teljesen át kellett formálni az életem. Gondolok itt arra, hogy nem lehet előre tervezni. Az aktuális hangulata határozza meg, hogy épp mihez van kedve. Sokszor nem én vagyok az első helyen. Ez nagyon rosszul esik. Tudom vagy megszoksz vagy megszöksz. Van itt olyan akinek a párja bipoláris? Hogyan működik közöttük a helyzet? Vagy ez csak az én páromra igaz?

Teljesen kétségbe vagyok esve. Van ennek így értelme?

2018. nov. 2. 08:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

az előre tervezést pl végképp felejtsd el, náluk olyan is előfordult, hogy megbeszéltünk valamit, majd előtte egy órával mondta le, mert neki most ehhez semmi kedve.

szintén éltem át olyan, hogy hol a szerelmest játszotta , ez volt délelőtt, délben már elkezdett kritizálni, délutánra dobni akart, majd este bocsánatot kért.

volt, hogy pár hétig semmi baj nem volt, majd utána alig akart velem beszélni. mert épp ilyen hangulatban volt.

utána jött azzal, hogy ez nem ellenem szól, ő ilyen.

de én regényt tudnék írni abból, hogy milyen volt a kapcsolatunk. illetve szappanoperát.

én többé nem kezdek ilyen emberrel, azt megtanultam.

2018. nov. 2. 09:20
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

#6 nem egy szép barna akit Zsanett-nek hívnak?

Engem, és pár társamat ő döngölt földbe, elvileg volt éves kapcsolata, de az utóbbi időkben csak pár hónaposak max. De évente 3-4 pasival kavart mindig.

2018. nov. 2. 10:03
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem feltétlenül kell feladnod semmit.A párod személyisége a mérvadó.

Az én párom is bipoláris.Én személy szerint Borderline-s vagyok.A hangulatzavar mindkettőnknél bejátszik de megtanultuk kezelni.Ezzel egy 5 éves kapcsolatot értünk el,még veszekedésünk is alig van.Nem reménytelen a helyzet.

2018. nov. 2. 10:13
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

"Az én párom is bipoláris.Én személy szerint Borderline-s vagyok.A hangulatzavar mindkettőnknél bejátszik de megtanultuk kezelni"

LOL :D))))

Figyu, itt most nem azokról van szó, akik az éppen aktuálisan divatos pszichológiai problémát diagnosztizálták magukon, mert a hipszter kocsmában az olyan trendi.

Értem, hogy most éppen boldog vagy, így félretetted a kis képelt betegséged, de ezek jó része nem így működik. Egy bipolárisnál már az is nagy csoda, ha megtanulja valamennyire átvészelni a mélypontokat anélkül, hogy komolyabb baj lenne, nem pedig érzelmi kontrollt gyakorol.

2018. nov. 2. 10:17
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért érdekelnek tapasztalatok, mert így könnyebb döntést hozni a továbbiakról.

2018. nov. 2. 15:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem azért lesz szerelmes az ember, mert "ennek így van értelme". Volt mentális beteg párom, és tényleg nem lehetett előre tervezni, sosem éreztem, hogy én vagyok az első, aztán az is kiderült, hogy az igazmondás sem erőssége. A gyógyszerszedés segített valamelyest, amíg szedte, addig jól működtek a dolgok viszonylag.
2018. nov. 2. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!