Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek túl rajta?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, csak teljesen kivagyok, muszáj leírnom.. hónapok óta vége, csak mindig úgy viselkedik, mintha mégis akarna engem.. de nem akar. Én vagyok a nő. Rákérdeztem, hogy mért jó ez neki, és teljesen úgy állított be, mintha én nem venném észre, hogy már rég vége, hisz már régóta nem volt jó szerinte a kapcsolat. Valóban, csak ő mindig tartotta bennem a reményt, pl. mikor elküldtem, mert úgy éreztem semmi értelme, akkor is megkeresett pár nap múlva, hogy hiányzom neki, és folytassuk. Én hülye pedig belementem, hisz nagyon szerettem.. és mégis úgy beszélt velem nemrég, mintha csak beképzelném, hogy ő akar tőlem valamit.. nagyon rosszul érint ez, olyan, mintha egy kő lenne a gyomromban, képtelen vagyok túltenni magam azon, ahogy bánik velem.. hitegetett sokáig, és most beállít úgy, mintha én lennék a hülye, amiért komolyan vettem.. igen, így utólag én is annak érzem magam. De ilyeneket mondott, hogy gyereket akar, és összeköltözni. Mért kell ilyet mondani, ha már hónapok óta úgy érezte, hogy nem szeret? Nem tudom ezt felfogni.2021. júl. 23. 20:54
1/3 anonim válasza:
Miért nem tiltottad már le réges régen mindenhonnan? Így soha nem lesz vége. Ne hagyd hogy befolyásoljon a hülyeségeivel.
2/3 anonim válasza:
Leírtad, hogy átvert, hitegetett. Soha többet ne állj vele szóba, azért csinálja, mert te mindig engeded. 128-adik alkalommal is meg fogja tenni, ha hagyod, ne tedd!
3/3 anonim válasza:
Ne állj vele szóba. Akkor van vége, ha nem beszéltek többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!