Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek túl rajta és engedjem el?
Van egy link, pontosan azt érzem, amit ez a másik ember írt.
Van egy férfi, akit megismertem. Idős, én fiatal. Kezdetben nagyon kedves volt velem, én meg rögtön beleestem. Ő volt az első szerelmem.
A leges-legelején talán nem, de 2 hét után teljesen olyan irányba alakult a kapcsolat, hogy egyáltalán nem becsült meg, és nem is bánt velem úgy, mint egy embertársával. Nem érdekelte a véleményem. Nem volt kíváncsi a lelkemre, arra hogy mit érzek.
Mégis, ha rágondolok, mindig az jut eszembe, hogy hogyan oldhatnám meg a problémát? Mit kellett volna másképp csinálnom?
Tudom, hogy nem kellett volna megalázó helyzetbe hoznom magam. Inkább próbáltam hozzá alkalmazkodni, és lenyelni a rossz érzést, amit kiváltott belőlem, hátha változik a helyzet.
És bár vége, mégis javítani akarok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!