Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek szégyenlős, és engedjem hogy kinyaljon a barátom?
Figyelt kérdés
Elég szégyenlős vagyok, és nagyon fura lenne előtte így “kitárulkozva” lenni :( pedig nagyon vágyom már rá. Előtte még nem volt ilyenben részem2020. ápr. 29. 22:42
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én is nagyon nehezen nyìltam meg ilyen téren, azt se szerettem ha odanéz. Ő rengeteget segített azzal, hogy mondta, hogy tetszik neki, vàgyik rá, rám stb. Szèp fokozatosan.
2/5 anonim válasza:
Zuhanyozz le, utána nem leszel szégyenlős. :D
3/5 anonim válasza:
Egy pohár bort,vagy valamit igyál meg előtte,az alkoholtól nem leszel gátlásos.Nem azt mondom,hogy idd le magad,hanem csak a jókedvért.Én is gátlásos vagyok és nekem használ.
4/5 anonim válasza:
Az igazság az az, hogy ebben a partnernek kéne neked segíteni.
Én is volt ilyen csajjal, és fél kell tudni oldani a gátlásokat.
És ebben a barátod tudna a legjobban segíteni.
Egyedül nehezebb lesz oldódni.
F
5/5 anonim válasza:
Mi nemrég óta vagyunk együtt így a barátommal, nekem sem volt előtte semilyen ilyesféle tapasztalatom, és egyelőre csak besötétítve és melltartóban érzem magam komfortosan, ez eleinte nálad is beválhat szerintem😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!