Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szégyenlős a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyenlős a barátnőm azért mert a kisajkai jobban kilógnak?

Figyelt kérdés

Mondtam neki többször hogy nagyon tetszik, de továbbra sem tud emiatt ellazulni.

Emiatt lovagló pózban nem is akarja, csak olyanba ahol nem látom, és nyalásnál is nagyon zavarban van.

Miért ilyen? Miért nem érti meg hogy nekem tetszik, és nem ronda?

2020. ápr. 16. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kérdezd még tőle. Mi honnan tudnánk h miért ilyen, ha egyszer megmondtad beki h neked így is jó.
2020. ápr. 16. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:
*neki
2020. ápr. 16. 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kibékülve a testével..

nekem is kilóg úgymond saláta de nem zavar

2020. ápr. 16. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert önbizalomhiányos.
2020. ápr. 16. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Mélyen bent ülő komplexusok - a miértekre csak Ő tudja a választ, pontosabban még ő maga sem, mert valószínűleg mélyen bent ülnek a tudatalattijában a valódi okok.

Mindazonáltal nem kell hipnózist alkalmaznod, sem képzett pszichológusnak lenned hogy segíts oldani a gátlásait. Csak rengeteg türelem és megértés, elfogadás kell hozzá. Eddig jól csináltad, menj tovább ugyanezen az úton, segíts neki hogy elfogadja önmagát. Fogadd megértéssel, ne erőltesd és folyamatosan jelezd neki hogy neked így tetszik ahogy van.

2020. ápr. 16. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert nincs elég önbizalma.
2020. ápr. 16. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban. Egy évig bírtam ilyen lánnyal.

Nagyon sajnáltam, mert én kifejezetten az ilyen salátás puncit szeretem, ő meg nagyon szégyenlős volt (nem tudom, hogy pont emiatt-e, de lényegtelen).

Hihetetlenül ölte a libidóm a dolog, csak azért tartottam ki mellette, mert reméltem, hogy változni fog. Elárulom neked, nem fog változni. Akinél fejben ilyen bajok vannak, nem múlnak el, csinálhatsz te bármit...

Én is elmondtam neki milliószor, hogy mennyire tetszik nekem ő, minden egyes porcikája, nincs mit szégyellnie, 40 fokos lázzal is magamévá tenném, úgy kívánom.

A szégyenlőssége állandó feszültség-forrás volt, szépen lassan megölt bennem mindent, amit iránta éreztem. A végén már majdnem ott voltam, hogy más ágyában kötök ki...

Szóval, nagyon sajnáltam, mert - ha most csak a рinа kinézetéről beszélünk - én nagyon szeretem a salátásat, de ő kb. eltiltott tőle...most képzeld el, hogy ott a kedvenc ételed előtted, finoman illatozik, de csak egy kanállal ehetsz belőle.

2020. ápr. 27. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!