Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlős vagyok a barátom előtt?!
Figyelt kérdés
Nem merek levetkőzni előtte,ha mégis akkor csak sötétben. Eddig csak vékony barátnői voltak,én pedig egy cseppet sem vagyok vékony,és nagyon szégyellem előtte a testem.:( Mit tehetnék?2020. márc. 15. 13:42
1/6 anonim válasza:
Menjetek el együtt uszodába, ott szokhatja a látványt.
2/6 anonim válasza:
Fogyj le és legyél rendben a saját testeddel ha tükörbe nézel. A többi csak tüneti kezelés.
3/6 anonim válasza:
Hány kg vagy milyen magassághoz? Mit szégyellsz magadon?
4/6 anonim válasza:
Hülyeség! Szerinted felöltözve nem látja, hogy nem vagy vékony? Mégis veled van! Így ismert meg, így szeretett beléd! Örülj a pasidnak!
5/6 anonim válasza:
Már felnőtt voltam, amikor rájöttem, hogy nekem a molett nők tetszenek. (Nem a kövérek, bár velük sincs bajom, volt már 166 centi magas, 90 kilós, és jó sokáig voltam vele...) Nem csak a molettek, de ők inkább. És kiderült, hogy nagyon jól jártam, mert a molettek általában hálásan fogadják, ha dicsérik őket, ha éreztetik velük a vonzerejüket. És nagyon jó, hogy gömbölyűek, párnázottak, és általában nagymellűek, ami nekem fontos.
Ragaszkodom hozzá, hogy világosban mutassák magukat, eleinte tényleg volt, aki szégyenlős volt, de addig mondtam és mutattam a tetszésemet, amíg a ruhával a szégyenlősséget is levetkőzte.
6/6 anonim válasza:
Ha ennyire önbizalomhiányod van nem vagy kibékülve a testeddel akkor miért nem teszel érte hogy vékonyabb legyél? Máris szívesebben levetkoznel elotte és eltudnád magad engedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!