Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom (friss kapcsolat) elvisz egy közös strandolásra ahol kb 10 ismerőse ott lesz. Alapból nagyon szégyenlős vagyok fürdőruhában mert van rajtam egy kis felesleg meg bőrhiba. Hogyan vetkőzzem le a gátlásosságom?
1. nem kötelező strandra menni
2. ha tudod, hogy van rajtad felesleg, ami zavar téged, akkor miért nem teszel ez ellen? tudod, megfelelő étkezés és mozgás.
3. foglalkozz önismerettel és önszeretettel, tegyél az ellen, hogy ne legyél szégyenlős
Látom, jó le lett pontozva a 3. válaszom. De hát mit is vártam az emberektől, mond meg az igazt és betörik a fejed.
Nem sírdogálni kell, hanem változni, pozitív irányba, a hibáinkat pedig jó lenne kijavítani.
Nem egyberészes fürdőruhát kell venni, azzal nem oldódik meg a fő problémád, az csak fájdalomcsillapító, elodázza a megoldásra váró feladatot.
Felesleged van, amit szégyellsz? Mi akadályoz meg abban, hogy lefogyj?
A bőrhibákon meg változtatni nem tudsz, azt pedig fogadd el, hozzád tartozik, tanuld meg szeretni őket.
Gondolom, nem hónapok múlva lesz az összejövetel, szóval, a "foggyá' le" tanács, most nem sokat segít.
Kérdező, legyél őszinte a barátoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!