Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom (friss kapcsolat)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom (friss kapcsolat) elvisz egy közös strandolásra ahol kb 10 ismerőse ott lesz. Alapból nagyon szégyenlős vagyok fürdőruhában mert van rajtam egy kis felesleg meg bőrhiba. Hogyan vetkőzzem le a gátlásosságom?

Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 12:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi rosszindulatú embert, komolyan.

Képzeld, normális két részes fürdőruhát viselek, nem tangásat. Vékony az alakom, sportolok, teszek azért, hogy jól nézzek ki.

És tudod, attól, hogy valaki nem szégyenlős strandon, attól még nem lesz valaki erkölcstelen és magamutogatós.

De a válaszodból ismét csak a negativitás érződik.

2019. aug. 21. 16:31
 22/23 anonim ***** válasza:
71%
A te válaszodból érződik negativitás, örülök hogy sportolsz, csodálatos, én is sportolok. De ha lehet ne legyél ennyire negatív, mert a kérdező bőrhibákról is írt, fel a fejjel ne legyél negatív nem illik egy sportos csajhoz :D
2019. aug. 21. 16:53
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

A 9. válaszomban a bőrhibákról is írtam.

2019. aug. 21. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!