Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom (friss kapcsolat)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom (friss kapcsolat) elvisz egy közös strandolásra ahol kb 10 ismerőse ott lesz. Alapból nagyon szégyenlős vagyok fürdőruhában mert van rajtam egy kis felesleg meg bőrhiba. Hogyan vetkőzzem le a gátlásosságom?

Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 12:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%

"3. foglalkozz önismerettel és önszeretettel, tegyél az ellen, hogy ne legyél szégyenlős"

Meg az ilyen agylohasztó tanács miatt.

Szeretitek ezt mindenhova odaírogatni,csak sajnos pár könyv után nem fog az önbizalma akkorát dobbani,hogy a hétvégén bikinibe para nélkül illegesse magát az ùj kapcsolat 10 barátja előtt.Persze nem kétlem,hogy van akinek sikerül.

2019. aug. 21. 13:54
 12/23 anonim ***** válasza:
32%

A felesleg már rég rajta volt a kérdezőn, ami biztos eddig is zavarta, csak nem tett ellene semmit, mert lusta volt. Ha eddig odafigyelt volna magára, akkor most nem lenne problémája.

Egyébként nem tudom, hogy mit szégyellősködik, hazánk a legelhízottabb ország Európában, a strandok tele vannak nagyon elhízott emberekkel, akiken nemcsak kicsi felesleg van, őket mégse érdekli vadidegen emberek véleménye.

Addig, amíg tájékozatlan vagy a témában, és b..romságnak gondolod, addig jobb lenne, ha meg se szólalnál.

A kérdező utálja magát, nulla az önbizalma. Ahhoz pedig, hogy tudja, hogy mit hogyan csináljon, egy-két könyv elolvasása a hasznára válna.

De kezdhetné azzal, hogy elfogadja azt, hogy a párjának úgy tetszik, ahogy van, ezt nem kérdőjelezi meg, előtte nem kell szégyenlősnek lenni. Ha meg ő elfogadja plusz kg-kal, akkor kár agyalni ezen. Következő lépcső a lefogyás, és akkor jobb esetben mások is megdicsérik, amik növelnék az egóját.

2019. aug. 21. 14:08
 13/23 anonim ***** válasza:
34%

Egy.mondatból.levágtad,h utálj magát??

Aki utálja magât az még pasit se tud szerezni.Legalábbis a nagy közhelyek szerint.

2019. aug. 21. 14:12
 14/23 anonim ***** válasza:
18%

Aki szereti, tiszteli és elfogadja magát, az nem szégyenlős és nincsenek gátlásai vadidegen emberek előtt, főleg nem strandon.

2019. aug. 21. 14:14
 15/23 anonim ***** válasza:
71%

14# Hogyne.Szakértő megszòlalt.

Van a szereti ês utálja magát köz9tt is elég sok dolog.

2019. aug. 21. 14:31
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Ja persze, meg van olyan, hogy most nagyon szeretlek, de van, amikor csak kicsit, ugye? :D

Kérlek, mesélj még ilyen okosságokat. :)

2019. aug. 21. 14:33
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Eléggé bekockásítod az embereket.Kérdező meg analizálva is lett egy mondatból.Nem mesélek én semmit ilyen nagytudásùnak,mint Te.
2019. aug. 21. 14:42
 18/23 anonim ***** válasza:
68%
12 Tudsz olvasni? Ott lesz minimum 10 ismerős, meg akivel még összefutnak. Az meg hogy ki hogy érzi jól magát, az a saját döntése, ha te meg gátlástalan vagy, abból meg még lehetnek gondjaid az életedben, mert nem mindig az van amit gátlástalanul akarsz.
2019. aug. 21. 15:59
 19/23 anonim ***** válasza:
31%

Fogalomzavarban szenvedsz.

Ha az ember szégyenlős és gátlásos, akkor önbizalomhiányos.

A gátlástalan jelző, amit te használtál, az teljesen mást jelent.

Inkább nézz utána, hogy mi mit jelent, mielőtt bármit leírnál, mert a tudatlanságoddal és tájékozatlanságoddal magadat minősíted.

Attól, mert nem vagyok szégyenlős fürdőruhában az emberek előtt strandon, attól még nem vagyok gátlástalan, rosszindulatú ember, mint akire te gondolsz.

"A gátlástalan ember, gátlástalanul cselekszik

2009. augusztus 30. vasárnap, 11:21 | Huszti Sándor -...

Ha valakire azt mondják, hogy "gátlástalan ember", vagy azt, hogy "gátlástalanul cselekszik", azzal nem éppen dicsérni akarták az illetőt. A gátlástalan jelzővel azt fejezzük ki, hogy nem nézi mások határait, érdekeit, mindenkin és mindenen átgázol.

Pedig a szó nem ezt jelenti. A "gátlástalan" csupán csak annyit jelent, hogy nincsenek neki gátlásai, visszatartó erői, vagyis szabadon megtehet bármit. De ez még nem jelenti azt, hogy amit tesz, azzal megsérti mások határait, belegázol azok életébe!

A gátlástalanság igazából egy pozitív jelző, hiszen nem kell már a félelmektől tartani, az elvárásoknak megfelelni, a tanított viselkedési szabályokat betartani. Azok lehetünk, akik legmélyen, belül vagyunk, és ezt nem fogja vissza semmi sem. Szabadság kívül és belül egyaránt.

Ugyan ki ne vágyna erre a szabadságra, kötöttségektől mentességre, vagyis a gátlástalanságra? Ilyen értelmezésben a gátlástalanság a felszabadulás egyik alapköve, vagyis spirituális szempontból is egy rendkívül pozitív dolog.

Adjuk hát vissza a gátlástalanság jó megítélését és használjuk pozitívan!

Törekedjünk a kötőerők feloldására, legyünk gátlástalanok!"

[link]

2019. aug. 21. 16:18
 20/23 anonim ***** válasza:
75%
Felőlem akkor ne legyél szégyellős, de a ki tudja milyen midet majd ne előttem lengesd a strandon mert te a szégyellősség ellen küzdesz... Szerintem nem gond ha valaki mérlegel, hogy mit mutat meg magából, és mennyire teszi közkinccsé a testét. Ez is csak a durván nemszégyellős "nelegyészégyellősfiam" emberekhez képest szégyellősség, amúgy meg normális viselkedés.
2019. aug. 21. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!