Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon szégyenlős vagyok a barátom előtt? Hogy küzdjem le? L
#1😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Viszont tenyleg igaza van..fokozatossagon mulik..eleinte csak fekszel mellette, majd polo nelkul..aztan esetleg melltarto is lekerulhet.. ilyenek, szep lassan nem kell sietni,ha szeret megerti.
Figyelj. Ha te elfogadod.hogy milyen ő is el fog fogadni. Hidd el nem érdekli semmi,ha oda kerül a sor. Én pl hónapokig nem vettem észre,hogy barátnőm jobb lábán van 1 nagy májfolt. Azzal fogod elcseszni a kapcsolatod,hogy szégyenlősködsz. Tudod mit? Menjetek el hozzátok ameddig tvzik tusolj le és köntösben állj elé. Kérdezd meg tetszel e. Dobd le a köntöst és kérdezd meg így is tetszel e? Nekem volt 90kilós barátnőm aki ugyan így volt vele. Hónapokig kűzdöttem mire végre eljutottunk idáig
Őt választottam,ha zebracsíkos lenne az sem izgatott volna.
Szerinted a férfiakban nincs ilyen érzés? Ti a természet csodái vagytok! Élő műalkotások. Mégis jobban féltek mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!