Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni, hogy kevésbé legyek szégyenlős a barátom előtt?
Amikor le kell venni a ruhát, nagyon szégyenlős vagyok
A bugyi egész könnyen lekerül, a melltartoval viszont annál több probléma van
Tudom, hogy barátom szereti, hogy kis mellem van, engem viszont nagyon frusztrál a dolog.
Pont emiatt mondjuk a közös tusolast nem vállalom be, de barátom meg nagyon szeretne, ha letusolnank együtt (nyilván nem eroszakoskodik vagy bármi, szak mondani szokta, hogy jó lenne)
És hiába hatarozom el magam, hogy most bevállalom, amikor tényleg oda kerülne a sor, mindig meghatralok
Pedig már 2 éve vagyunk együtt, szóval igazán elmulhatott volna ez az “érzésem” 😕
Na ez az, ami nekem nagyon nem jön be
Ha izgatom a mellbimbomat, inkább kellemetlen, mint jó érzés (ha egyedül vagyok és senki nem lát, akkor is)
De azt se szeretem, hogy ha barátom csinálja
Ha csak úgy tapizza a mellemet (szóval az egészet megfogja és nem csak a mellbimbomhoz ér hozza, azt elviselem, de nem okoz különösebb örömet/ jó érzést)
Ez valószínűleg azért van, mert alapbol gondom van a melleimmel
A méretet nem szeretem, mert túl kicsi
Jajj ne viccelj már , azt hittem 2 hónapos a kapcsolatotok, 2 ev után a parod mar ismer kivűl-belül, csukott szemmel is tudja mekkora a melled, jobb lenne ha nagy lenne és lógna ?
Fogadd el magad ,
Nyilván az sem lenne jobb
De amikor (kis túlzással) naponta szembesülök vele, hogy mekkora hátrány, akkor attól elég könnyen kialakul az, hogy nem szeretem/nem tudom elfogadni, hogy ekkora
Pl amikor ruhát akarok venni, de egyszerűen egyik se jó rám, mert olyan lányokra csináljak, akik vékonyak (ez még stimmelne is), de legalább B (néha inkább C) méretű mellekkel rendelkeznek
És semmi extra ruhára nem kell gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!