Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni, hogy kevésbé legyek szégyenlős a barátom előtt?
Amikor le kell venni a ruhát, nagyon szégyenlős vagyok
A bugyi egész könnyen lekerül, a melltartoval viszont annál több probléma van
Tudom, hogy barátom szereti, hogy kis mellem van, engem viszont nagyon frusztrál a dolog.
Pont emiatt mondjuk a közös tusolast nem vállalom be, de barátom meg nagyon szeretne, ha letusolnank együtt (nyilván nem eroszakoskodik vagy bármi, szak mondani szokta, hogy jó lenne)
És hiába hatarozom el magam, hogy most bevállalom, amikor tényleg oda kerülne a sor, mindig meghatralok
Pedig már 2 éve vagyunk együtt, szóval igazán elmulhatott volna ez az “érzésem” 😕
Nyilván nem állna jól, de amikor 10-bol 1 se jó, eléggé elkeseredem
Pedig olyat, ami tuti nem áll jól (pl V nyakú póló) fel sem próbálok
6# vagyok.
Akkor sorolon a nagy mell hatrányait kicsit kepbe kerülj.
Lóg !, faj tőle a hatad a csigolyád !
Nrm tudsz hason aludni !.
Nem kapsz ruhat magadra .
Melltartó ami tart is, és nem nagymamas 20 ezer alatt nincs !
Nehezebben tornazol, sportolsz.
Minden etkezesnél leeeszed magad !
Ha lekerül a melltartód akkor igencsak mas latvanyt nyújtasz , mert nem ott hordod a melled ahol a helye lenne !
Szoptatasnal kb megfullad a gyereked tőle !
Na soroljam még ?
De elfogadtam, mert ilyen.
Neked is ezt javasolbam, egészseges vagy ennek örülj ! A mell kerdes csak masodlagos.
Előzővel nagyon-nagyon egyetértek!
Nagyon rossz érzés harcolni azért, hogy levegye a melltartóját az a lány, akit szeretek. Vagy magamban lemondani a felszabadult szeretkezésről, játszásról, kényeztetésről.
Volt barátnőm, akinek finoman szólva nem volt szép a melle. Ő is tudta, de lesz*rta, felszabadult volt az ágyban és nem takargatta magát. És így nagyon jó volt vele a szex! Akkor sem azzal foglalkoztam, hogy nem szép a melle, hanem azzal, hogy milyen nyitott, szenvedélyes, adni és kapni is szerető. Ma is csak az utóbbiak jutank eszembe, ha rágondolok.
El kell fogadni magad!
Ha nem tetszene a barátodnak a tested,már akkor otthagyott volna amikor elég önbizalmat merített a kapcsolatokból.
Ismertem egy srácot akinek elég kicsi volt a nemi szerve. Mivel képes volt elfogadni magát(mitöbb: "a jóból kicsit adnak" megközelítéssel állt az adottságaihoz) minden szeretője a legjobbként emlékezett vissza rá.
Nem szükséges részletem: egyébként mennyivel nehezebb helyzetben vab szex terén.
Igazán a természetes mell a jó, szép.
Én nagyon ellene vagyok az implantátumnak, de úgy meg lehetne nagyobbítani őket.
Vagy kompenzáld azzal, hogy cserébe nagy segged van vagy, ha nincs,akkor edzhetsz rá, hogy nagyobb legyen és szép kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!