Mit csináljak hogy ne legyek olyan ideges/szégyenlős a barátom családja előtt?
Figyelt kérdés
Ma áthívott ebédre a barátom családja,mert a barátomnak szülinapja van. Nagyon izgulok mert ott lesznek a szülei meg a tesói (velük már találkoztam de a két bátyja miatt még igyis izgulok) meg a nagyszülei. Nemtudom mit kéne csináljak hogy ne legyek ennyire zavarba és ne gyomorgorgorcsel kelljen atmennem hozzájuk..
15/L
2018. ápr. 29. 08:29
1/19 mantis religiosa válasza:
Miért izgulsz? Csak tudsz késsel-villával enni, meg gondolom nem szürcsölöd a levest. Mivel a barátod szülinapja van, biztos nem te leszel a figyelem középpontjában.
2/19 A kérdező kommentje:
Igen tudom de félek hogy elrontok valamit. Vagy nemtudok majd rendesen beszelni vagy nemtudom. Meg az egyik bátyja nem szeret szerintem. Mármint múltkor kimentem a barátom edzésre és akkor jött a bátyja is és így megszolalt hogy: te már megint itt vagy miattad fogják lecseszni xy-t
Meg alapból nagyon izgulós vagyok szóval igen...
2018. ápr. 29. 08:41
3/19 anonim válasza:
Most ez kicsit hulyeségnek fog tünni de nekem be szokott jönni. Èn tükörrel elpróbálok szituációkat. Oké családi ebéd. De azt is el lehet végülis. Elképzeled miket kérdezhetnek, és megválaszolod, rákészülsz a kérdésekre, hogy köszönöd meg illedelmesen az ételt, hogy kerülöd ki udvariasan a testvér esetleges beszólásait, hogy ajánlod fel a segítséget az anyjának az ebéd utáni mosogatásnál. Ezt tudom javasolni.
4/19 anonim válasza:
Hidd el először mindenki izgul az első találkozásnál. Nem lesz semmi baj, legyél illedelmes és viselkedj természetesen. Aműgy, meg elég, ha a fiú szeret, nem kell a családjának is. :D
5/19 A kérdező kommentje:
És vigyek valamit a szüleinek? És ha igen akkor mit?
2018. ápr. 29. 09:45
6/19 anonim válasza:
Nem te vagy az a kiscsaj aki a héten már megkérdezte, hogy milyen ruhát viseljen mert a hétvégén megy a barátjának a szülinapjára? :)
8/19 anonim válasza:
9/19 A kérdező kommentje:
Jo na csak annyira izgulok...
2018. ápr. 29. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!