Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak hogy a barátom...

Mit csináljak hogy a barátom családja szeressen?

Figyelt kérdés

A barátommal 8 hónapja együtt vagyunk. A szüleivel már találkoztam,szerintem nekik nincs nagy bajuk velem csak a bátyja nincs annyira oda értem..és még azt sem tudom hogy miért, mert nem is nagyon szoktam vele beszélni. Na de most hétvégén lesz a barátom szülinapja és áthívtak. Ott lesznek a barátom nagyszülei, testvérei, szülei lehet unokatesok meg ilyenek. Én meg teljesen be vagyok panikolva mert fogalmam sincs hogy mit tegyek hogy szeressenek. Valaki tudna SOS tippeket adni? Nagyon fontos lenne...

15/L

2018. ápr. 26. 21:25
1 2
 1/20 anonim válasza:
75%
Semmiképp se vegyél fel olyan ruhát, amiben kilátszik a melled, feneked, hasad. Finoman sminkeld ki magad, ne legyen nagyon kiemelő, a szép egyszerű smink megteszi a jó benyomást. Légy önmagad, kerüld a csúnya szavakat, ide beleértve a sz#r, f&s és társait is. Légy udvarias, kérdezz rá, hogy tudsz e segíten ebben abban. Szülei és a felnőtt közeli rokonok a legfontosabbak. A testvérek, unokatestvérek azok már nem érdekesek.
2018. ápr. 26. 21:36
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
legyél udvarias, ha vacsira-ebédre hívtak át, vigyél esetleg egy üveg bort a szülőknek, vagy valami házi készítésű süteményt, beszélj velük tisztelettudóan, és mutasd ki feléjük is, hogy odáig vagy a fiukért :)) ne görcsölj rá, légy önmagad, kedvesen aranyosan, nem hoszem h találnának benned bármi kifogásolni valót, ha normális vagy.
2018. ápr. 26. 21:38
 3/20 anonim ***** válasza:
69%
Szeressenek? Legyél normális ,ne játszd meg magad és kész. Amúgy meg kit érdekel,hogy szeretnek-e. Valószínűleg tisztában vannak vele,hogy 15 évesen nem a leendő menyük vagy és nem az utolsó barátnője a fiuknak,így nem fognak ügyet csinálni belőle,még ha nem vagy szimpi is.Még egy házasságban sem kell puncsolni az anyóséknak,főleg,ha nem érdemlik meg. Természetesen kedvesnek kell lenni,de csak míg látod,hogy ők is azok. Mondom ezt egy 10 éves kapcsolattal és rendes anyósékkal a hátam mögött.
2018. ápr. 26. 21:38
 4/20 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat!:) ha pl rövidnadrágba mennék az baj lenne? Menjek inkább hosszúba? Hülye kérdések tudom csak nagyon szeretném hogy jó benyomást keltsek..
2018. ápr. 26. 21:40
 5/20 anonim ***** válasza:
54%
3-as vagyok. Családi ebédre nem illik. Persze ha egy elegánsabb darabról van szó egy csinos blúzzal ,az jó. De ne seggkivillantós,rolytos,lyukas izét vegyél fel. A cipőd se legyen valami utcai tornacsuka,hanem egy balerina vagy szép szandál :)
2018. ápr. 26. 21:44
 6/20 anonim ***** válasza:
97%
Először is ne pánikolj, mert csak rosszabb lesz. És arra se görcsölj rá annyira, hogy hogyan szerettesd meg magad, mert az is elsülhet rosszul. Viselkedj természetesen és ahogy írták, öltözz "szolidan", ne besźélj csúnyán, stb.
2018. ápr. 26. 21:46
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) és még annyi hogy ugye én ezt ma tudtam meg és eddig úgy volt hogy nem találkozunk barátommal a hétvégén ezért ma délután odaadtam neki az ajándékát. Ezért amikor megyek nem tűnik majd bunkóságnak vagy annak hogy nem kapott tőlem semmit? Nemtudom hogy ezzel most így mit csináljak...
2018. ápr. 26. 21:48
 8/20 anonim ***** válasza:
97%
Senki nem fog vele foglalkozni. Az meg a barátod dolga,hogy kimentsen,pl hogy büszkén megmutatja,hogy nézzétek,mit kaptam a barátnőmtől :D
2018. ápr. 26. 21:51
 9/20 anonim ***** válasza:
75%
A barátod hány éves? És a tesója?
2018. ápr. 26. 22:39
 10/20 anonim ***** válasza:
64%
Egy 15 éves kislány miért ne mehetne rövidnadrágban? Valszeg nem kisestélyiben gyűlik össze a család...
2018. ápr. 26. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!