Miért nem hívott el az exem családja?
Még csak három hete szakítottunk a barátommal, viszont már régebb óta megbeszéltük a tesójával és az anyukájával hogy elmegyünk egy programra. A program tegnap lett volna és nem hívtak magukkal, pedig csak ők mentek, a barátom nem tartott velük.
Végig családtagként kezeltek, amikor a barátom elhagyott, akkor mindenki fel volt háborodva, a tesója is megírta hogy mennyire szeret..
Erre eltelt három hét és nem is hívtak magukkal :( Kicsit rosszul esik, mert a barátom megcsalt és utána ki is dobott, jól esett volna ha legalább az anyukáját és a tesóját viszontlátom :(
Már nem vagy családtag, miért hívtak volna?
Három hét alatt pedig bármit mondhatott nekik az ex, pl hogy te dobtad/csaltad meg...
Egy ido utan feledesbe merul az egesz kapcsolat. En is azt hittem, hogy az exem lanytestverevel meg evekig jo baratnok leszunk, a szakitas utan oar hettel meg beszeltunk is, de mivel mar nem talalkoztunk annyit, szepen lassan megkopott, mostanaban ha osszefutunk, beszelunk par percet, de ennyi. Ez normalis es az esetek nagy reszeben igy tortenik. Gonsolom az exednek sem lenne egy nagy elmeny, ha az exbaratnojevel(veled) maszkal a csaladja, holott mar nem vagy az elete reszese. Nem hiszem, hogy neked is jol esne, ha a te csaladod az exeddel elmenne kirandulgatni akkor is, ha te nem mesz. Maga a tudat biztos, hogy irritalna.
Tudom, hogy nem jo erzes, de ennek igy kell tortennie, ha lesz uj baratod es megismered az o csaladjat, nagy valoszinuseggel oket is igy megkedveled majd. :)
"tesója is megírta hogy mennyire szeret.. " - hát ennyire.
Értem, hogy csalódott vagy, de az elég ritka eset, hogy a szakítás után a család többi részével megmarad a jó kapcsolat.
érthető,hogy szakítás után az ex családjával is "szakítasz".
de ha a testvére hasonló korú, mint te és tényleg jóban voltatok, akkor szerintem beszélj vele. mármint hogy te barátnőként tekintesz rá és nem szeretnéd,hogy megszakadjon a kapcsolat,csak mert már nem jársz a tesójával.
aztán majd ő eldönti,hogy mit akar, akarja -e tartani a kapcsolatot veled.
viszont barátod anyukáját szerintem felejtsd el, ő nyilván csak azért volt kedves mert a fiával jártál. míg a tesójával ha tényleg jó barátnők lettetek, akkor miért ne tartanátok a kapcsolatot?
a tegnapi programmal kapcsolatban te kerested őket?hogy akkor mi lesz?mert az is lehet,hogy te nem jelentkeztél és úgy vették,hogy nem akarsz menni.
1 próbát megér. bár megvallom őszintén, én nem szívesen tartanám velük a kapcsolatot. nem segít túllépni,ha közben hallod a családtól,hogy mit csinál,kivel jár stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!