Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha a párom családj...

Mit tegyek, ha a párom családja utál?

Figyelt kérdés
sok ilyen kérdés van, de mind más és más, ezért gondoltam hogy írok. no engem a kezdetektől fogva ki nem állhatnak. mikor először voltam náluk sokat mosolyogtam, felajánlottam hogy segítek mosolyogni, kedves voltam, de mégis végig olyanok voltak velem, mint egy szrdarabbal.. azóta eltel 4 év, és én feladtam a próbálkozást.. sosem ártottam nekik semmit, ők mégsem szeretnek, nem vagyok nekik szimpi, ezért érzem.. többször beszélgettünk erről a párommal, de ő csak azt mondta, hogy én képzelem be.. aztán elmondta nekik, hogy szerintem utálnak, erre hirtelen vettek nekem karácsonyra ajándékot, holott azelőtt egy Boldog karácsony nem csúszott ki a szájukon soha.. az anyja egy irányító, dirigáló gonosz nő, a nővére állandóan a kanapén döglik és az iphonet nyomkodja, egy rántottát nem tud összerakni, de lenéz engem... az apja meg alig van otthon, de ha ott van, akkor is csak beszól nekem "mi ez a fölső rajtad" "de hülyén áll most a hajad" stb.. elegem van belőlük, igyekszem kerülni őket, de van, hogy náluk kell lenni, és olyankor az a mű mosolygós kedvesség annyira hányingerkeltő....
2015. jan. 15. 17:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Utáld vissza. Nem kell műmosolyogni, talán pont azt nem szeretik benned. Ne legyél bunkó, de vedd fel a fapofát.
2015. jan. 15. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Jól írta az előző, nem kell állandóan mosolyogni. A nővérével ne törődj, ha az anyja dirigálna, finoman szólj, hogy elég mondani, nem kell utasítani téged. Azt meg az apjától utasítsd vissza, ha öltözékedre, haj, körömviseletedre bármilyen megjegyzést tesz. Ez finoman szólva is udvariatlanság (de durvább jelzőt is írhattam volna...). Amúgy elismerésem, hogy már 4 éve bírod, és a párod mit szól hozzá? Hagyja?
2015. jan. 15. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Soha nem mennék hozzájuk.
2015. jan. 15. 17:30
 4/11 A kérdező kommentje:
mindig úgy megyek hozzájuk, hogy fapofa lesz, de úgy vagyok vele, hogy ha az is baj ha mosolygok, akkor biztos azt is kibeszélnék h fapofám van.. párom abszolút mellettem áll amúgy, nincs jó kapcsolata az anyjával sem a testvérével (ez mindig így volt, szóval nem miattam), csak az apjával, de volt, hogy szólt neki, hogy fejezze már be a fikázásomat..
2015. jan. 15. 17:36
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Szarni rájuk. Nem velük vagy, hanem a gyerekükkel.
2015. jan. 15. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Csak akkor menj hozzájuk, ha már elkerülhetetlen a látogatás.
2015. jan. 15. 17:44
 7/11 A kérdező kommentje:

most látom, hogy elírtam a kérdést, szóval *FELAJÁNLOTTAM, HOGY SEGÍTEK MOSOGATNI (!!!):D arra gondoltam

amúy öszönöm a válaszokat, én is kerülőm őket és csak akkor megyek, ha muszáj de olyankor is csak arra tudok gondolni, hogy menjünk már :(

2015. jan. 15. 17:52
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Látod látod, lehet csak féltek tőled, hogy folyton egy zsilettpengével közelítettél feléjük - "segítek nekik mosolyogni" :D :D
2015. jan. 16. 08:36
 9/11 anonim válasza:
én 12 évig próbálkoztam... azt hittem, ha majd lesz egy gyerekünk.... akkor.... most már mindkettönket nem szeretnek. én most jutottam arra a pontra nem érdekelnek, és kötelezöen meglátogatni sem akarom már......!
2015. jan. 19. 04:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Kerüld óket, 3 éve nem láttam anyósomékat, 5 évig tűrtem, aztán apósom beleugatott (akart)a pénzügyeinkbe, úgy, hogy sose adott egy fillért sem(nem is kértünk, nem is vártuk). áldom az eget, mert így nincs miért hálásnak lenni. Csak a párom beszél velük hébe hóba, de neki is feláll a nemlétező szőr a hátán ha kiírja a telefon, hogy anyósom vagy apósom hívja. Mondjuk, jó hogy látta a párom milyenek velem is, de a párommal is ugyanígy viselkedtek. A parasztok. de ahogy leírtad ugyanaz a kép. Hallod mielőtt azt mondtam, hogy én többet oda nem megyek kétszer nem köszöntöttek fel a szülinapomkor, és nekem se mondták, hogy boldog karit. Én azt mondtam a páromnak, hogy ha akarod tartsd velük a kapcsolatot, de ezekre a parasztokra nekem nincs egy perc vesztegetni való időm, szóval nem tiltottam tőlük. Nálunk az volt a probléma, hogy nem maradt a családi háznál a párom, és nem termelt vissza pénzt, amit 20 év alatt belefektettek(elemgedték úgy suliba, hogy a vonatjegyet nem fedezte, szóval belefektett kvvva sokat, ő meg ment 2 szer nyaralni, nem sajnálom tőle, csak ne hazudjon) , meg nem költöztünk le borsodvilágvégére Budapestről, hozzájuk albérletbe, és szemtelenül Bpn adtuk egy idegennek, másoknak a mi megkeresett pénzünket. Mikor megvettük a lakásunkat, nem az, hogy grat ügyesek vagytok, vagy valami, hat en tudjatok, hogy nem tudok penzt adni, mire apuka mar megvettuk, nyugi és nem kertunk. Vettun kegy uj kocsit, mert 2 honappal elotte behalt a régi, erról tudtak, de az újról nem, telefonon beszelt anyosom parommal, a kocsit megcsináltátok, mire parom vettunk egy ujat, erre anyos remelem nem szalonúj. Egy irigy harpia...arra itt nem ternek ki parommal, sajat gyerekukkel, hogy viselkedtek, ilyenkor kar, hogy nincs visszahato hataly a btkban csaladon beluli eroszakert....,

Gyökerek az ilyenek.

2015. jan. 25. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!