Mit tegyek, ha a párom családja utál?
most látom, hogy elírtam a kérdést, szóval *FELAJÁNLOTTAM, HOGY SEGÍTEK MOSOGATNI (!!!):D arra gondoltam
amúy öszönöm a válaszokat, én is kerülőm őket és csak akkor megyek, ha muszáj de olyankor is csak arra tudok gondolni, hogy menjünk már :(
Kerüld óket, 3 éve nem láttam anyósomékat, 5 évig tűrtem, aztán apósom beleugatott (akart)a pénzügyeinkbe, úgy, hogy sose adott egy fillért sem(nem is kértünk, nem is vártuk). áldom az eget, mert így nincs miért hálásnak lenni. Csak a párom beszél velük hébe hóba, de neki is feláll a nemlétező szőr a hátán ha kiírja a telefon, hogy anyósom vagy apósom hívja. Mondjuk, jó hogy látta a párom milyenek velem is, de a párommal is ugyanígy viselkedtek. A parasztok. de ahogy leírtad ugyanaz a kép. Hallod mielőtt azt mondtam, hogy én többet oda nem megyek kétszer nem köszöntöttek fel a szülinapomkor, és nekem se mondták, hogy boldog karit. Én azt mondtam a páromnak, hogy ha akarod tartsd velük a kapcsolatot, de ezekre a parasztokra nekem nincs egy perc vesztegetni való időm, szóval nem tiltottam tőlük. Nálunk az volt a probléma, hogy nem maradt a családi háznál a párom, és nem termelt vissza pénzt, amit 20 év alatt belefektettek(elemgedték úgy suliba, hogy a vonatjegyet nem fedezte, szóval belefektett kvvva sokat, ő meg ment 2 szer nyaralni, nem sajnálom tőle, csak ne hazudjon) , meg nem költöztünk le borsodvilágvégére Budapestről, hozzájuk albérletbe, és szemtelenül Bpn adtuk egy idegennek, másoknak a mi megkeresett pénzünket. Mikor megvettük a lakásunkat, nem az, hogy grat ügyesek vagytok, vagy valami, hat en tudjatok, hogy nem tudok penzt adni, mire apuka mar megvettuk, nyugi és nem kertunk. Vettun kegy uj kocsit, mert 2 honappal elotte behalt a régi, erról tudtak, de az újról nem, telefonon beszelt anyosom parommal, a kocsit megcsináltátok, mire parom vettunk egy ujat, erre anyos remelem nem szalonúj. Egy irigy harpia...arra itt nem ternek ki parommal, sajat gyerekukkel, hogy viselkedtek, ilyenkor kar, hogy nincs visszahato hataly a btkban csaladon beluli eroszakert....,
Gyökerek az ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!