Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, ha a párom családj...

Mit tegyek, ha a párom családja utál?

Figyelt kérdés
sok ilyen kérdés van, de mind más és más, ezért gondoltam hogy írok. no engem a kezdetektől fogva ki nem állhatnak. mikor először voltam náluk sokat mosolyogtam, felajánlottam hogy segítek mosolyogni, kedves voltam, de mégis végig olyanok voltak velem, mint egy szrdarabbal.. azóta eltel 4 év, és én feladtam a próbálkozást.. sosem ártottam nekik semmit, ők mégsem szeretnek, nem vagyok nekik szimpi, ezért érzem.. többször beszélgettünk erről a párommal, de ő csak azt mondta, hogy én képzelem be.. aztán elmondta nekik, hogy szerintem utálnak, erre hirtelen vettek nekem karácsonyra ajándékot, holott azelőtt egy Boldog karácsony nem csúszott ki a szájukon soha.. az anyja egy irányító, dirigáló gonosz nő, a nővére állandóan a kanapén döglik és az iphonet nyomkodja, egy rántottát nem tud összerakni, de lenéz engem... az apja meg alig van otthon, de ha ott van, akkor is csak beszól nekem "mi ez a fölső rajtad" "de hülyén áll most a hajad" stb.. elegem van belőlük, igyekszem kerülni őket, de van, hogy náluk kell lenni, és olyankor az a mű mosolygós kedvesség annyira hányingerkeltő....
2015. jan. 15. 17:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
De ha fapofa vagy, akkor legalább őszinte vagy.
2015. jan. 28. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!