Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak hogy a barátom...

Mit csináljak hogy a barátom családja szeressen?

Figyelt kérdés

A barátommal 8 hónapja együtt vagyunk. A szüleivel már találkoztam,szerintem nekik nincs nagy bajuk velem csak a bátyja nincs annyira oda értem..és még azt sem tudom hogy miért, mert nem is nagyon szoktam vele beszélni. Na de most hétvégén lesz a barátom szülinapja és áthívtak. Ott lesznek a barátom nagyszülei, testvérei, szülei lehet unokatesok meg ilyenek. Én meg teljesen be vagyok panikolva mert fogalmam sincs hogy mit tegyek hogy szeressenek. Valaki tudna SOS tippeket adni? Nagyon fontos lenne...

15/L

2018. ápr. 26. 21:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Nem tehetsz semmit, hogy mindenki szeressen. Ilyet akarni értelmetlen és eredménytelen vagy ha eredményes, akkor a szorongást és csalódást eredményezi.

Aki őszinte, az már szerethető. De nem mindenkinek. Ezt már ilyen fiatalon is érdemes megtanulni.

2018. ápr. 27. 01:58
 12/20 anonim ***** válasza:
40%
A barátoddal akarsz járni, vagy vele együtt közel s távol minden rokonával?
2018. ápr. 27. 02:03
 13/20 anonim ***** válasza:
92%
Menjél rövidben, és.nyugi akinek szimpi vagy, az jo, akinek nem azzal meg a fejed tetejére is állhatsz, akkor is utálni fog
2018. ápr. 27. 06:24
 14/20 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek:)

9es: a barátom 15 a testvére meg 17

2018. ápr. 27. 06:52
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

De helyes vagy :)

Mindent leírtak már előttem, ami fontos.

Én ajándékba valami olyan sütit vinnék, amit én készítettem.

Esetleg kérdezd meg előtte a barátodat, hogy van-e ételallergiás/cukorbeteg a családban, és ha igen, akkor lehet a süti olyan amiből ő is ehet.És akkor már extra jófej leszel :)

Anyukád biztos segít sütni, ha amúgy nem szoktál

Majd írd le, hogy sikerült :)

35N

2018. ápr. 27. 07:11
 16/20 anonim ***** válasza:
89%

"csak a bátyja nincs annyira oda értem..és még azt sem tudom hogy miért "=> A bátyjának van barátnője?

Csak mert az első kapcsolatomnál (veled egyidős voltam) az exem bátyja szintén nem bírt engem (igaz, ő idősebb volt akkor, 22 éves, az exem meg 18). És ott ez állt a háttérben, hogy a bátyjának nem volt nője (évekig, egyáltalán), és valószínűleg féltékeny volt, hogy én vagyok. Onnantól kezdett csak normálisan viselkedni velem, mikor összejött a feleségével (ehhez 3 év kellett.)

2018. ápr. 27. 08:05
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem is féltékeny a bratyó, főleg ha jó kis csaj vagy.

Az öltözék: visszafogott, semmi cici, popsi villantás, melltartó kötelező! Smink: max. szempillaspirál, szájfény. Egy 15 éves a fiatalságával és a kedvességével hódítson.

Én inkább hosszúba mennék+blúz, mert szülinapi, családi ebéd.

Én annak a híve vagyok, hogy inkább legyen az ember felülöltözött, mint a másik véglet.

Szülőknek bor+ virág/bonbon.

És mosolygás, kedvesség.

Sok sikert!

2018. ápr. 27. 08:35
 18/20 anonim ***** válasza:
37%
Oltozethez ha szoknya vagy rovidnadrag lesz harisnyat mindenképp vegyél fel
2018. ápr. 27. 10:11
 19/20 anonim ***** válasza:
39%
Add önmagad! Nyilván mindenki azt szeretné, ha jó benyomást keltene és kedvelnék őt stb., de az már régen rossz, ha megjátszod magad, mert azért az meglátszik...és az sem jó, ha valaki nagyon behízelgő vagy túl nyomulós. Legalábbis én nem bírom az ilyesmit. Persze, legyél udvarias, tisztelettudó, barátságos, nyitott meg ne beszélj csúnyán stb., de viselkedj természetesen. Szerintem az öltözékedre is ez vonatkozik, olyan cuccban menj, amiben jól érzed magad, szereted és a te stílusod. Ha te tornacipős, nadrágos, pólós lány vagy, akkor nem kell szoknyában, balerinában, blúzban menni, ha az nem te vagy és nem érzed magadénak. Szerintem a rövidnadrággal sincsen semmi baj. Mondjuk azt nem értem, hogy mégis minek kellene harisnyát venni alá, de mindegy...Egy szimpla családi szülinap lesz, az azért nem az az alkalom, ahová nem tudom hogyan ki kell csípni magad meg dresscode van meg nem tudom..nálunk elôfordul, hogy valaki szimplán pizsiben van otthon és abból sincsen semmi gáz. Valami kis apróságot vihetsz ajándéknak pl. csoki, virág vagy ilyesmi. A barátodnál is rákérdezhetsz, hogy náluk mi a szokás, a szülei milyenek, mit szeretnek stb.
2018. ápr. 27. 13:47
 20/20 A kérdező kommentje:
16os: hát szerintem az nem lehet hogy feltekeny.. Nagyon sok baratnoje van... Egyszerre..szóval szerintem csak simán nem vagyok szimpatikus neki..
2018. ápr. 27. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!