Mit csináljak hogy a barátom családja szeressen?
A barátommal 8 hónapja együtt vagyunk. A szüleivel már találkoztam,szerintem nekik nincs nagy bajuk velem csak a bátyja nincs annyira oda értem..és még azt sem tudom hogy miért, mert nem is nagyon szoktam vele beszélni. Na de most hétvégén lesz a barátom szülinapja és áthívtak. Ott lesznek a barátom nagyszülei, testvérei, szülei lehet unokatesok meg ilyenek. Én meg teljesen be vagyok panikolva mert fogalmam sincs hogy mit tegyek hogy szeressenek. Valaki tudna SOS tippeket adni? Nagyon fontos lenne...
15/L
Nem tehetsz semmit, hogy mindenki szeressen. Ilyet akarni értelmetlen és eredménytelen vagy ha eredményes, akkor a szorongást és csalódást eredményezi.
Aki őszinte, az már szerethető. De nem mindenkinek. Ezt már ilyen fiatalon is érdemes megtanulni.
Koszi mindenkinek:)
9es: a barátom 15 a testvére meg 17
De helyes vagy :)
Mindent leírtak már előttem, ami fontos.
Én ajándékba valami olyan sütit vinnék, amit én készítettem.
Esetleg kérdezd meg előtte a barátodat, hogy van-e ételallergiás/cukorbeteg a családban, és ha igen, akkor lehet a süti olyan amiből ő is ehet.És akkor már extra jófej leszel :)
Anyukád biztos segít sütni, ha amúgy nem szoktál
Majd írd le, hogy sikerült :)
35N
"csak a bátyja nincs annyira oda értem..és még azt sem tudom hogy miért "=> A bátyjának van barátnője?
Csak mert az első kapcsolatomnál (veled egyidős voltam) az exem bátyja szintén nem bírt engem (igaz, ő idősebb volt akkor, 22 éves, az exem meg 18). És ott ez állt a háttérben, hogy a bátyjának nem volt nője (évekig, egyáltalán), és valószínűleg féltékeny volt, hogy én vagyok. Onnantól kezdett csak normálisan viselkedni velem, mikor összejött a feleségével (ehhez 3 év kellett.)
Szerintem is féltékeny a bratyó, főleg ha jó kis csaj vagy.
Az öltözék: visszafogott, semmi cici, popsi villantás, melltartó kötelező! Smink: max. szempillaspirál, szájfény. Egy 15 éves a fiatalságával és a kedvességével hódítson.
Én inkább hosszúba mennék+blúz, mert szülinapi, családi ebéd.
Én annak a híve vagyok, hogy inkább legyen az ember felülöltözött, mint a másik véglet.
Szülőknek bor+ virág/bonbon.
És mosolygás, kedvesség.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!