Mit csináljak hogy ne legyek olyan ideges/szégyenlős a barátom családja előtt?
Figyelt kérdés
Ma áthívott ebédre a barátom családja,mert a barátomnak szülinapja van. Nagyon izgulok mert ott lesznek a szülei meg a tesói (velük már találkoztam de a két bátyja miatt még igyis izgulok) meg a nagyszülei. Nemtudom mit kéne csináljak hogy ne legyek ennyire zavarba és ne gyomorgorgorcsel kelljen atmennem hozzájuk..
15/L
2018. ápr. 29. 08:29
11/19 anonim 

válasza:

Vihetsz valami apróságot, de szerintem sokkal jobban fognak kedvelni, ha felajánlod a segítségedet pl. megterítésnél, főzésnél, elpakolásnál.
12/19 anonim 

válasza:

Szerintem desszertet es viragot vigyel de mar lehet h keso mert del van.
Majd ird meg h mi volt
13/19 mantis religiosa 

válasza:

Jah, engem is érdekel.
15/19 anonim 

válasza:

Igyál orbáncfű-citromfű-tea kombót; nyugtat a mogyoró is pl jó az idegredszernek-magnézium; a banánban lévő szelén önbizalmat növel; meg vannak ilyen ásványok is amik tudomásom szerint még támogathatják az önbizalmadat.
17/19 mantis religiosa 

válasza:

Lehet még mindig tart a szülinapi buli. :-)
Valószínűleg sosem tudjuk meg mi volt :-(
18/19 A kérdező kommentje:
Igen minden okes volt kedves volt mindenki. A szüleinek vittem bort meg csokit és örültek. Köszönöm a válaszoka:)
2018. ápr. 30. 20:53
19/19 mantis religiosa 

válasza:

Happy end, és még holnap sem kell dolgozni. Iszok is még egy sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!